Categorieรซn
Beauty Make-up

Mijn favo signature look van dit moment

Niets zo veranderlijk als een mens en ja, ook ik kan er wat van. De ene week ben ik helemaal into de meest gruwelijke actiefilms en thrillers en dagen later kijk ik alleen maar chickflicks. Zo werkt het ongeveer ook een beetje bij de make-up die ik draag, ik ken tijden waarin ik er met alles erop en eraan uitzie alsof ik ieder moment naar een dikke party kan gaan maar zijn er ook genoeg perioden waarin less is more meer mijn motto is. Ik denk dat ik momenteel een beetje naar dit laatste neig en wel een leuk make-upje wil dragen, maar geen zin en behoefte heb om hele lagen op m’n gezicht te smeren. Ik zou zeggen: kijk mee naar mijn favo signature look van dit moment!

Voor de look die op dit moment graag draag gebruik ik:

Gosh Brow Kit (meest donkere kleur) | Catrice Eye Brow Stylist 030 Brow-n-Eyes Peas | Too Faced Candlelight Shadow Insurance | Sleek Au Naturel palette | Oogschaduw Bow uit Sleek Oh So Special palette | Zoeva 227, 232 en 235 kwast | Maybelline Master Precise liquid eyeliner | Catrice Smokey Eyes Pencil 010 The Black Earl | Wimperkrultang NYC | Maybelline The Colossal Volum’ Express Cat Eyes mascara | Miss Sporty Liquid Concealer 001 Light | Anastasia Clear Brow Gel | W7 Duo Blusher 02 | Essence Sun Club highlighter powder 01 Summer glow | Teeez City Trip Love Triangle lipstick On My Way

Allereerst teken ik met het Catrice 030 Brow-n-Eyes Peas wenkbrauwpotlood de contouren van mijn wenkbrauwen een beetje bij en vul ze daarna nog een beetje in met de meest donkerbruine poeder uit het Gosh Brow Kit. Daarna breng ik op mijn oogleden en onder mijn ogen een klein beetje van de Shadow Insurance oogschaduwbasis aan en kleur ik mijn gehele oogleden in met een combinatie van de Cappuccino en Honeycomb oogschaduw uit het Sleek Au Naturel palette. In mijn crease en buitenste ooghoeken breng ik heel lichtjes een beetje van de (koper)bruine kleurtjes Conker en Bark aan die ik vervolgens mooi uitblend.

Om niet zo’n heel erg blotebillengezicht te hebben dip ik het smalle Zoeva 235 kwastje lichtjes in de zwarte Noir oogschaduw en zet daarmee tot halverwege een dun lijntje onder mijn onderste wimperrand. Dan is het tijd voor de eyeliner, dat ik de laatste tijd weer erg graag draag. Voor het zetten van een mooie lijn langs mijn bovenste wimperrand gebruik ik de Maybelline Master Precise liquid eyeliner, waarmee ik zelf altijd het meest mooie en strakke resultaat krijg. Ik werk hierbij altijd van buiten naar binnen, zo trek je het lijntje het meest strak en recht.

Vervolgens zet ik met het zwarte Catrice Smokey Eyes 010 Black Earl potlood een lijntje op mijn bovenste en onderste waterlijn (tot halverwege) en krul ik mijn wimpers een beetje bij met de krultang van NYC, wat echt een heel fijn ding is. Dan is het tijd voor een laagje mascara en op dit moment gebruik ik de Cat Eyes van Maybelline, wat nog altijd een groot favoriet van me is.

Als laatste nog een beetje van de off-white Bow oogschaduw op m’n wenkbrauwbot, een laagje Miss Sporty Liquid Concealer onder mijn ogen, wat Anastasia Clear Brow Gel in mijn wenkbrauwen, een vleugje van de bovenste kleur van de W7 Duo Blusher 02 en Essence Sun Club highlighter powder op mijn jukbeenderen, een klein beetje van de Teeez City Trip On My Way lipstick op mijn lippen en I’m ready to go!

Q: Wat is op dit moment jouw favo signature look?

13 reacties op “Mijn favo signature look van dit moment”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.