Categorieën
Beauty Make-up

4 Maybelline aanraders – oogschaduw, lipgloss en 2 mascara’s

Helaas beginnen de prijzen van producten van drugstore merken als L’Oréal, Max Factor en Maybelline met het jaar hoger te worden, maar gelukkig hebben de Nederlandse drogisterijen heel regelmatig leuke aanbiedingen waarmee ze net wat beter betaalbaar zijn. Een voorbeeld hiervan is dat je nog tot en met 5 augustus bij Kruidvat voor alles uit het Maybelline assortiment € 10,00 (dit geldt natuurlijk voor de producten die normaal boven de 10 euro zijn) betaalt en hey, dat scheelt toch weer een paar duiten! Als je lastig kunt kiezen uit al die mooie producten dat dit merk te bieden heeft heb ik vandaag vier aanraders voor je geselecteerd!

Allereerst natuurlijk de Color Tattoo 24 Hour Cream Eyeshadows, die normaal ook € 9,99 zijn, maar die ik als je toch aan het inslaan bent zeker mee zou nemen. Vorige maand liet ik jullie al de kleurtjes 05 Eternal Gold en 40 Permanent Taupe zien en nu heb ik ook de 35 On and On Bronze aan mijn collectie toe kunnen voegen.

35 On and On Bronze is een prachtig (dûh) bronsachtig kleurtje dat net als de andere twee Color Tattoos ontzettend creamy en héérlijk zacht is.

Behalve heel mooi als oogschaduw is deze 35 On and On Bronze ook erg geschikt als basis onder een look met bruine kleurtjes, op deze manier worden die nog nét een tikkeltje meer intens en dieper van kleur.

Een product van Maybelline dat ik zelf nog niet kende is de Color Sensational Luscious Gloss. Ik heb wel een aantal keer in twijfel voor het schap gestaan een paar leuke kleurtjes mee te nemen, maar aangezien ik de laatste tijd liever lipstick gebruik heb ik ze toch maar laten liggen.

Des te leuk dat ik deze gloss nu wel kan uitproberen, van de in totaal 6 beschikbare kleurtjes heb ik de 550 Watermelon Punch ontvangen. De gloss komt in een leuk en vrolijk tubetje met bovenaan een afbeelding van het ‘smaakje’ dat het heeft, dus in mijn geval watermeloen.

De Color Sensational gloss bevat een aantal pure oliën en extracten van vruchtennectar wat samen moet zorgen voor een lekker zacht en fijn gevoel op de lippen. Ik heb al wel eens eerder gezegd dat ik van glossjes in tubevorm altijd meteen een beetje een huiverig gevoel voor plakkeritus krijg, maar eerlijk is eerlijk: het plakgehalte vind ik bij deze erg meevallen. 540 Watermelon Punch heeft een heel mooi fuchsiaroze kleurtje met een lekker fris en fruitig geurtje dat mijn lippen een héél licht tintje en een aangenaam, zacht gevoel geeft.

Dan als laatste nog twee mascara’s, die ik van Maybelline over het algemeen heel graag gebruik. The Colossal Volum’ Express Cat Eyes is sinds mei vorig jaar in het assortiment en is en blijft één van mijn favo Maybelline mascara’s. The Falsies Feather Look Volum’ Express is onlangs nieuw toegevoegd en ik ben heel blij dat ik deze mocht testen want ik was er erg benieuwd naar!

Beide mascara’s lijken afgezien van de kleur qua buitenkant wel redelijk op elkaar, maar de borsteltjes blijken wel heel verschillend te zijn. De Cat Eyes heeft een heel smal borsteltje met een kniek in het midden en de zogenaamde ‘flexor brush’ van de Feather Look is naar het midden toe rond van vorm en is heel zacht en flexibel.

Volgens Maybelline moet de unieke formule met collageen en de speciale ‘claw brush’ van de Cat Eyes zorgen voor een cat eyes effect veel volume waarbij geen één wimperhaartje wordt overgeslagen.

Wat mij altijd opvalt als ik deze Cat Eyes mascara gebruik is dat mijn buitenste wimperhaartjes inderdaad een soort cat eye vorm krijgen en hier als het ware de nadruk op wordt gelegd. Behalve dat deze mascara een mooi effect geeft vind ik het borsteltje ook erg prettig werken én hij klontert niet snel.

Voor de nieuwe Feather Look mascara is een nieuwe gel-mousse basis gebruikt dat je wimpers maximaal volume moet geven, zonder dat ze (in de loop van de dag) gaan korrelen of brokkelen.

Het borsteltje van deze Feather Look is in vergelijking met de Cat Eyes ineens wel even een slagje groter, maar werkt eigenlijk ook prima. Wel is het borsteltje een beetje slapjes en behoorlijk flexibel waardoor je soms als het ware een beetje grip verliest. Afgezien daarvan geeft ook deze mascara een prima resultaat: het verlengt en separeert mijn wimpers mooi, geeft ze meer volume en brokkelt inderdaad praktisch niet.

Mocht je één dezer dagen bij Kruidvat zijn zou ik zeker naar één van deze vier Maybelline producten uitkijken, ik vind ze stuk voor stuk erg fijn. De € 10,00 actie is natuurlijk vooral leuk voor de mascara’s, die je nu toch voor zo’n 5 euro minder kunt aanschaffen!

Color Tattoo 24 Hour Cream Eyeshadow € 9,99 | Color Sensational Luscious Gloss € 5,99 | The Colossal Volum’ Express Cat Eyes normaal € 14,49 nu € 10,00 | The Falsies Feather Look Volum’ Express normaal 14,99 nu € 10,00

Q: Heb jij veel producten van Maybelline in je stash? Wat is jouw favo Maybelline product?

10 reacties op “4 Maybelline aanraders – oogschaduw, lipgloss en 2 mascara’s”

Ik heb niet heel veel producten van Maybelline in mijn stash, maar ik heb wel een tijdje de Maybelline Dat Eye mascara gebruikt en daar was ik erg tevreden mee. Nu wil ik graag ook de Falsies Feather uitproberen, dus die actie komt goed van pas!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.