Categorieën
Beauty Make-up

Mineralissima ‘Flawless in the summer’ oogschaduws en blush

In april van dit jaar maakte ik kennis met het mooie merk Mineralissima, dat een heel uitgebreid assortiment van make-up producten op basis van pure, gemalen mineralen biedt. De foundations, blushes, concealers, poeders en oogschaduws van Mineralissima bevatten allemaal geen chemicaliën, zijn heel licht voor de huid en allemaal voorzien van zonnebescherming. Deze zomer heeft Mineralissima onder de naam Flawless in the summer vier nieuwe pastelkleurige oogschaduws en een mooie, zomerse blush uitgebracht, die ik allemaal geswatched heb!

De vier oogschaduws Beach, Wave, Bikini en Lotus zijn met de zachte, pastelkleurtjes in ieder geval helemaal summer- en trendproof en ik heb deze ontvangen in een sample size versie, dat wil zeggen een klein beetje ervan in een ziploczakje. Het is wel ideaal dat je van ieder product op de Mineralissima website een sample size versie kunt aanvragen zodat je eerst kunt kijken of bijvoorbeeld de kleur wel echt is wat je zoekt.

De oogschaduws hebben allemaal mooie, zachte natuurlijke kleurtjes en een mooie glanzende finish. De Beach is bronskleurig met een gouden glans, Wave is lichtblauw met een beetje een zilveren ondertoon, de Bikini licht lila en de Lotus prachtig lichtroze. Ik had van alle oogschaduws natuurlijk maar een klein beetje tot mijn beschikking, maar door de uitstekende pigmentatie was het genoeg om ze goed en duidelijk te kunnen swatchen.

De oogschaduws zijn stuk voor stuk superzacht, geven weinig tot geen fall-out en zijn, zoals ik al zei, prima gepigmenteerd. Ik vind het echt jammer dat ik van allemaal maar een heel klein beetje heb, want ik vind de kleuren echt práchtig!

Behalve de vier nieuwe oogschaduws heb ik ook de Flawless in the summer blush met de naam Delight ontvangen. Delight is een hele mooie, peachy minerale blush met een hele lichte glans en is echt een ideale kleur voor meiden met, net als ik, een vrij lichte huid.

Nogmaals: deze prachtige Flawless in the summer oogschaduws en blush zou ik maar wat graag in fullsize versies willen hebben, ik ben er echt heel enthousiast over. Sowieso vind ik het een fijn idee dat de producten goed voor je huid zijn, geen kleurstoffen, parabenen, glycerine en andere irriterende stoffen bevatten, niet op dieren getest zijn en gewoon heerlijk zacht en van uitstekende kwaliteit zijn.

De Beach, Wave, Bikini en Lotus oogschaduws zijn in fullsize versie (2g) voor € 5,95 en de blush (5g) voor € 11,00 verkrijgbaar via de website van Mineralissima. Een sample size versie van de oogschaduws kun je voor € 1,25 per stuk en van de blush voor € 2,25 eveneens via de website aanvragen.

Q: Ben jij bekend met het merk Mineralissima? Gebruik je zelf graag minerale make-up?

8 reacties op “Mineralissima ‘Flawless in the summer’ oogschaduws en blush”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.