Categorieën
Beauty Nagels

Marine nails

Er zijn van die printjes en symbooltjes die eigenlijk nooit gaan vervelen, zoals natúúrlijk hartjes maar ook, strikjes, stippeltjes, bloemetjes en streepjes blijf ik leuk vinden. Helemaal in de zomer ben ik dol op van die leuke gestreepte hemdjes, jurkjes, schoentjes en shirtjes en toen ik van de week mijn navy blue met witte gestreepte jurkje weer eens uit de kast trok had ik meteen helemaal zin in matching marine nails!

Voor de marine nails gebruikte ik de volgende spulletjes:

Trind Basecoat | W.I.C. by Herôme Snow White & The Huntsman 194 Snow White | Barry M Nail Paint limited edition B | ICI Paris Only You 186 Femme Fatale | Essence Nail Art Stylist dottingtool | Bourjois Professional Double Endend Nail Brush

Om te zorgen dat mijn nagels niet helemaal geel en verkleurd uitslaan heb ik eerst een dun laagje basecoat aangebracht. Daarna heb ik mijn wijs- en middelvinger en pink in de witte lak gezet (2 laagjes) en mijn ringvinger voorzien van het prachtige donkerblauwe kleurtje van Barry M. Nadat het witte lakje goed droog was heb ik de Essence dottingtool erbij genomen en ben ik hier met de rode Only You 186 Femme Fatale kleur streepjes op gaan zetten. Helaas heb ik nog geen 100% vaste hand en zijn de streepjes niet helemaal waterpas, maar eigenlijk vind ik het ook wel leuk als ze niet zo heel strak zijn.

De laatste stap van deze marine nails is het maken van het anker op de donkerblauwe kleur op mijn ringvinger. Dit vereist wel een beetje precisie en geduld, want voor je het weet is de lijn te dik of zit er een vette klodder witte lak op en kun je weer helemaal opnieuw beginnen (ik spreek uit ervaring, grr…). Voor het maken van het ankertje heb ik de Bourjois Professional Double Endend Nail Brush gebruikt, deze heeft een vrij fijn en smal puntje dat erg geschikt is voor dit soort dingen. Voor ik meteen rechtstreeks op mijn nagel aan het werk ging heb ik het ankertje eerst even een paar keer op een tissue geoefend, zodat de kans op mislukken iets kleiner is. Als laatste kun je nog even een laagje topcoat over het geheel aanbrengen voor net wat meer glans en een langere houdbaarheid van je marine nails en klaar ben je!

Q: Ik ben benieuwd, hoe vind je de marine nails geworden?

10 reacties op “Marine nails”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.