Categorieën
Beauty Nagels

Swatches W7 Nail Polish – 50 Metallic Neptune en 88 Metallic Mars

Ik hoop natuurlijk dat de maand september nog voor een beetje een mooie nazomer zorgt, maar qua make-up ben ik me toch langzamerhand op het najaar aan het richten. Wel met lichte pijn in mijn hart, want ik ben echt een lente- en zomermens maar aan de andere kant: ieder seizoen heeft zo z’n charme. Kaarsjes aan, een dvd’tje, dekentje en dampende kop hot coco erbij, leuke laarzen, truien, winterjurkjes én natuurlijk mooie donkerkleurige oogschaduws, lipsticks én nagellakjes scoren, zoals deze 2 van W7!

Tussen alle vrolijke, lichtgekleurde creamy kleurtjes ontdekte ik in het W7 Nail Polish assortiment ook een paar meer donkere en redelijk bijzonder ogende metallic lakjes, waaronder de 50 Metallic Neptune en de 88 Metallic Mars.

Behalve deze twee heb ik nog een paar metallic beauties meegenomen, maar die bewaar ik nog heel even voor een later artikel!

Toen ik de kleur in het flesje bekeek dacht ik dat de basiskleur van dit lakje een mix van donkerblauw met paars zou zijn, maar de 50 Metallic Neptune (twee laagjes) blijkt toch echt groen uit te pakken. Wel een hele mooie smaragdgroene kleur met heel veel mini shimmertjes en een metallic glans welteverstaan!

Ook de kleur van 88 Metallic Mars (twee laagjes) vond ik op mijn nagels redelijk verrassend uitpakken, want waar ik een soort roodbruin koperen tintje verwachtte geeft hij een hele mooie paarse kleur met een licht roodbruine ondertoon. Prettieh!

De W7 nagellakjes zijn voor € 2,75 per stuk en twee voor € 5,00 verkrijgbaar bij de Op=Op Voordeelshop. Via deze storelocator kun je zoeken naar een filiaal bij jou in de buurt.

Q: Wat vind je van deze twee kleurtjes nagellak van W7?

14 reacties op “Swatches W7 Nail Polish – 50 Metallic Neptune en 88 Metallic Mars”

Deze zijn echt heel gaaf, heb ze zelf ook en Metallic Venus, Jupiter en Mercury vind ik ook echt aanraders 🙂 Dit zijn trouwens duochromes dus juist als het zonnetje schijnt geeft dat een extra mooi effect, al zijn de kleurtjes opzich idd wel wat meer geschikt voor het najaar. Een kleine opmerking nog, volgens mij is deze serie lakjes wel iets duurder dan de “gewone”, althans meen me te herinneren dat ik er 3 euro en nog wat per stuk voor heb betaald (ook bij de op=op). Maar ach, dat is nog steeds geen geld toch voor zulke mooierds 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.