Categorieën
Beauty Make-up

Sleek Au Naturel palette + look

Waar de oogschaduwpalettes uit de eerdere Sleek collecties zoals Mediterranean en Caribbean vooral uit knallende kleurtjes bestonden komt het merk nu met wat meer rustige nude collectie. Het I-Divine Au Naturel palette bevat 12 mooie naturel- en bruintinten waarmee je je ogen mooi kunt benadrukken zonder er al te opgemaakt uit te zien.

Het palette zelf heeft hetzelfde uiterlijk als alle Sleek oogschaduwpalettes, met op de voorkant de opdruk van de naam van de collectie: Nude collection Au Natural.

Het palette bevat als altijd 12 oogschaduws waarbij de bovenste rij uit vooral lichte kleurtjes bestaat. De onderste rij bevat wat meer donkere kleurtjes met als uitschieter de zwarte Noir. Sleek heeft de gewoonte aan praktisch elk palette een zwarte oogschaduw toe te voegen, wat bij deze Nude collectie misschien een beetje overbodig is. Zoals altijd vind je over de pans een plasticje met daarop de namen van de oogschaduws. Ik vind het plasticje nogal irritant en gooi die meestal gelijk uit het palette, maar het is wel leuk en handig dat de oogschaduws namen hebben meegekregen.

Bij het swatchen van de bovenste rij kleuren werd ik een beetje teleurgesteld, deze zijn namelijk niet heel goed gepigmenteerd en wel heel licht waardoor ze op mijn huid ook haast niet zichtbaar zijn. Eigenlijk geeft alleen de meest rechtse Taupe echt een mooi intense kleur en heeft ook als enige een glanzende finish, de rest is mat.

De onderste rij kleurtjes daarentegen geven stuk voor stuk een heel mooie intense kleur en zijn goed zichtbaar, maar dat komt natuurlijk sowieso omdat deze  veel donkerder zijn dan de bovenste oogschaduws.

De laatste tijd gebruik ik vrij veel Sleek oogschaduws en ook met dit palette heb ik vandaag een ooglook gemaakt. De Sleek oogschaduws zijn (over het algemeen) heel goed gepigmenteerd en hebben mooie, intense kleuren waar je prachtige looks mee kunt maken. Een nadeel van de Sleek oogschaduws vind ik wel dat ze nogal korrelig zijn waardoor het altijd gauw een beetje een rommeltje in je palette en op je gezicht wordt met fall-out.

Ik ben begonnen met het aanbrengen van de kleur Taupe over mijn gehele bewegende ooglid en daarna heb ik in de buitenste ooghoek en in mijn crease een combinatie van de Mineral Earth en Regal aangebracht en dit geblend. Vervolgens heb ik in de buitenste ooghoek ook nog een heel klein beetje van de Noir toegevoegd om de look iets meer power te geven. Als highlighter op mijn wenkbrauwbot heb ik de Nougat gebruikt.
Pluspunten
Mooie kleursamenstelling
Er zitten heel mooie, intense en goed gepigmenteerde kleurtjes bij
Palette is niet heel duur

Minpunten
Niet alle oogschaduws zijn even goed gepigmenteerd
Oogschaduws zijn vrij korrelig en geven daardoor nogal wat fall-out
Alleen online verkrijgbaar

Het Sleek Au Naturel palette is voor € 7,95 verkrijgbaar bij Boozyshop en Enchantra.

Q: Wat vind jij van het Sleek Au Natural palette en de look die ik ermee heb gemaakt?

10 reacties op “Sleek Au Naturel palette + look”

De bovenste rij is wat minder, jammer.. Maar zoals het palet al zegt, Au naturel he! Hier kan je wel erg mooie looks mee maken aankomende herfst. Mijn favoriete kleur is Conker, deze draag ik bijna elke dag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.