Categorieën
Beauty Nagels

Witte nagellak – Catrice 470 Snow Motion! en Essence Stampy Polish 001 Stampy me! white

Witte nagels zijn we de afgelopen lente en zomer regelmatig tegengekomen en ik moest er eerst even aan wennen, maar vind het uiteindelijk toch wel stylish staan. In de drogerijschappen is helaas bijna geen witte nagellak te vinden, behalve de Snow Motion! van Catrice en de Stampy me! white Nail Art Stampy Polish van Essence. Ik heb ze allebei voor je geprobeerd!

Al een tijdje heeft Catrice de 470 Snow Motion! in haar Nail Lacquer assortiment, een mooi creamy sneeuwwit lakje.

Catrice heeft op het lakje aangegeven dat het aan te raden is minimaal 2 laagjes aan te brengen omdat het natuurlijk een heel licht kleurtje is en witte nagellak vaak sowieso niet zo goed dekt. Met 2 laagjes is het lakje op zich wel redelijk dekkend, maar ik heb er toch 3 aangebracht.

Ik moet zeggen dat ik het best wel mooi en vooral stylish vind staan, het lakje geeft mijn nagels een heel mooie, zachte finish.

Ook in het Essence schap ging ik op zoek naar een wit lakje, maar in de reguliere Colour & Go collectie ben ik die niet tegenkomen. Toen viel mijn oog op een wit flesje in het Nail Art schap, dit bleek de 001 Stamp me! white Stampy Polish.

Het is officieel geen lakje om over je gehele nagel aan te brengen, maar om te gebruiken voor nail art. Toch heb ik het gewoon geprobeerd en mijn nagels ermee gelakt. Wat meteen opvalt is dat dit lakje een heel ander effect en andere finish geeft dan die van Catrice en je ziet ook wel dat het geen normaal nagellakje is. Al met één laagje is je nagel praktisch helemaal bedekt, maar ik heb er voor de vorm toch 2 aangebracht.

Ook met dit lakje vind ik het effect best mooi, het valt me nog helemaal niet tegen. Van dichtbij zie je wel dat het lakje vrij dik is en daarmee een beetje een typex-effect geeft, dan is die van Catrice met de zachte, sneeuwwitte finish toch mooier.


Het Catrice 470 Snow Motion! lakje is voor
2,49 verkrijgbaar bij Kruidvat.
Het Essence 001 Stampy me! white lakje is voor € 1,99 verkrijgbaar bij de Kruidvat filialen met het nail art schap.
Een overzicht van deze filialen vind je hier.

 


Q: Wat vind jij van witte nagellak, draag je het wel eens?

15 reacties op “Witte nagellak – Catrice 470 Snow Motion! en Essence Stampy Polish 001 Stampy me! white”

@ Evelyne

Dan ga ik voor de Snow Motion voor Catrice, die zich mooier laat lakken en een mooie, zachte finish geeft. Als je niet oppast neigt de Essence een beetje naar een typex effect.

Heej,,
Ik heb ook alle 2 die potjes. De catrice snow motion is Heel Handig moet ik zeggen
Als je een stampy (ding) hebt, is die witte stampy me ook leuk
Maar om gwn je nagel te lakken? Nee bij niet in ieder geval. Maar hij ziet er leuk uit op het plaatje 🙂

Groetjes,
miesie xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.