Categorieën
Beauty Make-up

NYC (New York Color) Metro Quartet Eye Shadow – 815 The Best of Broadway

Het afgelopen jaar heb ik je van het nieuw in Nederland geintroduceerde merk NYC al diverse oogschaduws laten zien, zoals de mono oogschaduws en het Individual Eyes palette. Over de mono oogschaduws was ik best enthousiast, het Individual Eyes – Brown palette scoorde in mijn ogen wat minder. Vandaag laat ik je kennismaken met het The Best of Broadway Metro Quartet Eye Shadow paletje!

De Metro Quartet Eye Shadow is een volledig paletje met vier op elkaar afgestemde oogschaduws waarmee je heel makkelijk mooie smokey eyes moet kunnen maken.

Er zijn in totaal 5 van deze Metro Quartet Eye Shadow paletjes die allemaal aan New York verwante namen hebben: 794 Riverstide Park, 795 Manhattan Island, 797 Gothic Harlem, 815 The Best of Broadway, 817 South Street Seaport  en 819 Lexington Luxury. Op onderstaande foto zie je de 815 The Best of Broadway.

Volgens NYC moeten de oogschaduws een ultrazachte textuur en intense kleuren hebben, lang blijven zitten en gemakkelijk en gelijkmatig aan te brengen zijn. The Best of Broadway heeft een shimmery taupe kleurtje voor op je bewegende ooglid, een matte zwarte voor in de buitenste ooghoek, een creme-kleurige highligher en voor in de crease een shimmery bruin. Over de oogschaduws ligt een plasticje met daarop aangegeven waar je de oogschaduws aan moet/kunt brengen.

Naast de 4 oogschaduws vind je in het paletje ook een tweezijdig applicatortje maar die zullen niet veel meiden gebruiken, denk ik.

Het paletje zag er best veelbelovend uit en lijkt prachtige kleurtjes te hebben om een mooie ooglook mee te maken. Dat was vóór ik ermee aan de slag ging. Ik heb geen look kunnen maken, aangezien er simpelweg gewoon geen kleur van de oogschaduws af kwam. Toen ik het meest linkse kleurtje over mijn gehele ooglid aan wilde brengen heb ik mijn kwast minstens 4 keer door de oogschaduw gehaald, maar er kwam gewoon geen kleur op. Ook de andere oogschaduws gaven praktisch geen of heel weinig kleur af en dus kon ik helemaal niets met dit palette beginnen. See it for yourself bij de swatches.

Zoals je ziet is het eerste kleurtje amper zichtbaar en is de zogenaamde zwarte bij lange na niet echt zwart. De laatste twee oogschaduws gaan op zich nog wel, maar zijn ook niet heel indrukwekkend. Het beetje kleur dat van de meest rechtse oogschaduw af kwam heb ik nog op mijn ogen geprobeerd aan te brengen, maar ook de belofte dat de oogschaduws zich gemakkelijk en gelijkmatig laten aanbrengen kan ik niet beamen. Helaas, dit is wat mij betreft geen aanrader!

Minpunten
Slechte pigmentatie
Oogschaduws werken niet fijn


Het NYC (New York Color)
‘The Best of Broadway’ Metro Quartet Eye Shadow is voor 3,99 verkrijgbaar bij Kruidvat.

 


Q: Wat is jouw ervaring met de oogschaduws van NYC?

9 reacties op “NYC (New York Color) Metro Quartet Eye Shadow – 815 The Best of Broadway”

Jammer van de slechte pigmentatie want de kleuren zien er op het eerste gezicht mooi uit. Ik heb zelf geen oogschaduws van NYC. Wel zo’n colour wheel blush en een lipgloss waarmee ik tevreden ben.

Ik heb hem gekocht, met een oogschaduw basis is die veel beter gepigmeenteerd! TIP : Koop GEEN oogschaduw basis van NYC hij is echt heel slecht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.