Categorieën
Beauty Nagels

Catrice lakje – 430 Purplelized

Onlangs liet ik je mijn favoriete nagellakjes voor deze herfst zien en daar zat ook een mooie paarse bij. Nu kan paars natuurlijk altijd, maar ik vind het vooral met deze koude, natte en gure dagen altijd een mooi warm kleurtje om te dragen. Let’s get Purplelized!

Het 430 Purplelized lakje is afgelopen voorjaar aan het Catrice assortiment toegevoegd en is er dus al eventjes. Toch heb ik deze nog niet eerder ontdekt, waarschijnlijk heb ik er al die tijd gewoon overheen gekeken en dat terwijl het zo’n mooi lakje is.

Purplelized is een mooi donkerpaars lakje met vanuit het flesje gezien heel veel mooie glittertjes. Vanaf de foto lijken het een beetje gouden en zilveren glittertjes te zijn, het maakt met het paars in ieder geval een prachtige combinatie!

Je kunt er vanuit gaan dat donkere lakjes over het algemeen vrij goed dekken, maar dat is met deze niet helemaal het geval. Met slechts één laagje is het lakje nog heel sheer en om mijn nagels echt helemaal volledig te bedekken heb ik er 3 aan moeten brengen.

Op mijn nagels zijn de glittertjes wel te zien, maar ik had gedacht dat ze wat meer aanwezig zou zijn. Desondanks vind ik het een heel mooi stijlvol en warm lakje dat prima bij deze donkere herfstige dagen past.

Het Catrice ‘Purplelized’ lakje is voor 2,49 verkrijgbaar bij Kruidvat.

 Q: Wat vind jij van dit lakje?

10 reacties op “Catrice lakje – 430 Purplelized”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.