Categorieën
Beauty Make-up

W7 Duo Blush 02 en 03

Mijn moeder en zusje kwamen onlangs terug uit de stad en waren helemaal lyrisch over de Op=Op Voordeelshop die pas geopend is in Woerden. Ja, de naam is vreselijk, maar volgens hen hadden ze er allemaal drogisterijspulletjes voor veel minder dan normaal én ook mooie make-upjes. Toen ik van de week eventjes in de stad was ben ik er uit nieuwsgierigheid eens binnengelopen en zag ik dat ze warempel ook het merk W7 verkopen. Hier in Nederland misschien nog niet heel bekend en ook niet heel goed verkrijgbaar, maar ohh wat hebben ze een leuke spulletjes!

W7 is een Engels merk dat een behoorlijk uitgebreid assortiment betaalbare make-up verkoopt, waaronder een aantal duo blushes. Bij de op=op shop hadden ze volgens mij vier verschillende kleurtjes liggen, waarvan ik er twee meegenomen heb: 02 en 03.

De blushes komen in mooie zwart glanzende langwerpige doosjes met twee kleuren blush die allebei 3,5 g bevatten. Voor een vrij goedkoop merk vind ik de verpakking er nog helemaal niet verkeerd uitzien, al zijn ze helaas niet heel stevig… Helemaal onderaan het doosje zit nog een vakje met een klein kwastje, maar aangezien blush aanbrengen daarmee praktisch onmogelijk is heb ik die er meteen uitgemikt.

Zelf gebruik ik het liefst mooie peachy en zachtroze blushes en daarom was ik er gauw uit dat het de duo’s 02 en 03 gingen worden. Zie je trouwens dat de blush linksbovenin zo wel heel erg veel wegheeft van Rose Gold van Sleek?!

Oei, wat was ik benieuwd naar de pigmentatie van deze blushes, het zou toch geweldig zijn als ze prachtige, goed gepigmenteerde kleuren zouden geven! Nou, gelukkig is dat ook zeker het geval! De bovenste kleur van het 02 duo is wel behoorlijk korrelig en brokkelig, maar even goed aftikken en wat overblijft is een prachtige shimmery oudroze kleur met een lichte peachy ondertoon. De onderste blush uit het 02 duo is supermooi mat lichtroze en ik gok maar zo dat ik deze zeer waarschijnlijk heel regelmatig zal gaan dragen!

De bovenste blush van het 03 duo is mooi fuchsiaroze en die eronder geeft een bruinoranje kleurtje met een matte finish. Je ziet dat de kleurtjes uit het 03 duo net iets meer opvallend zijn dan die uit het 02 duo en ik denk dat deze vooral goed matchen met een iets getinte/wat meer donkere huid.

De W7 duo blushes zijn voor € 2,99 per stuk en twee voor € 5,00 verkrijgbaar bij de Op=Op Voordeelshop. Via deze storelocator kun je zoeken naar een filiaal bij jou in de buurt.

Q: Kende jij het merk W7 al? Wat vind je van de 2 duo blushes?

17 reacties op “W7 Duo Blush 02 en 03”

Erg mooie kleuren inderdaad.
Ik heb het merk w7 ook gespot en ze hebben ook leuke nagellak…maar er staat wel op de verpakkking dat deze lakjes formaldehyde,omdat ik niet echt de tijd had om alles door te lezen weet ik niet of de andere 2 stoffen van de B3F er ook in zitten.
Zal ik ze wel kopen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.