Categorieën
Beauty Make-up

Essence Sun Club Highlighter Powder

Een vast onderdeel van de producten van Essence is de Sun Club collectie en met de vernieuwing van het gehele assortiment werd ook het Sun Club gedeelte niet overgeslagen. Kijk mee naar één van de nieuwste aanwinsten: de highlighter powder!

Deze losse highlight poeder geeft je gezicht en lichaam een mooi subtiele glans met mooie fijne glittertjes. Qua kleur vind ik dit potje met dat bronsbruine dekseltje een beetje ouderwets ogen. Deze kleur zal ongetwijfeld iets van een sunkissed effect moeten voorstellen, maar op mij komt het geheel zo een beetje donker en somber over. De glimmende letters bovenop maken het geheel gelukkig nog wat flitsender. Vanaf de voorkant gezien bestaat het potje uit 3 lagen: het dekseltje, het middenste doseergedeelte en de transparante onderkant waardoor de poeder zichtbaar is.

De onderkant van het potje is net als het Sun Club ‘Glamour to Go’ oogschaduw palette knallend roze en hierop is te lezen dat dit potje de naam 01 Summer Glow draagt en 6 gram highlighting poeder bevat.

Zoals ik hierboven al noemde bestaat het potje uit 3 lagen en wanneer je het dekseltje opent kom je bij de middelste laag waarmee je de poeder doseert. Aan de binnenkant van het dekseltje vind je een spiegeltje en bovenop het middelste gedeelte ligt een mini-sponsje waarmee je de highlighter aan kunt brengen.

Op het middelste doseergedeelte zit nog een plastic beschermingslaag met dekseltje en wanneer je die opent zie je een stickertje met daarop ‘Please peel off before using’. Als je die eraf hebt gepunnikt komen er een aantal doseergaatjes tevoorschijn.

Je kunt de highlighter aanbrengen door wat uit de doseergaatjes te schudden, dit op de rug van je hand aan te brengen, daar vervolgens met een kwast overheen gaan en dit op je gezicht of lichaam aanbrengen. Je kunt ook de bovenste 2 lagen van het potje draaien zodat je alleen het onderste gedeelte waar de poeder in zit overhoudt en daar vervolgens je kwast in dippen.

Wanneer je iets van de highlighter op je huid aanbrengt en uitveegt geeft het een prachtige glans met honderden kleine glittertjes erin, prachtig! De kleur van de highlighter is niet te donker en opvallend en matcht mooi wanneer je een niet al te donkere huid heb.

Ook op de vinger waarmee ik de highlighter heb uitgevaagd zie je mooi de glans en glitters terug.

Behalve dat de highlighter er van de buitenkant niet heel spectaculair uitziet is er met de inhoud niets mis. Het is een mooie, niet te opvallende en makkelijk aan te brengen highlighter met prachtige glitters die je laat schitteren in de zomerzon!

By Sjanty vindt dit product:

De Essence Sun Club Highlighter Powder is voor € 3,49 verkrijgbaar bij Kruidvat.

10 reacties op “Essence Sun Club Highlighter Powder”

Wow, die ziet er inderdaad heel erg mooi uit! Essence verrast me de laatste tijd steeds vaker met mooie en fijne producten. Misschien dat ik deze wel in m’n winkelmandje mik als ik hem tegenkom in de winkel 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.