Categorieën
Beauty Make-up

Teeez ‘City Trip’ Love Triangle Lipsticks – On My Way, Last Minute en Destination Unknown

Vorige week namen een drietal Teeez Scandalous Nail Lacquers ons al mee op een korte City Trip naar de upperclass wereld van Gossip Girl en vandaag zetten we deze trip ongegeneerd voort met de Love Triangle Lipsticks. Teeez heeft er zin in, want er is te kiezen uit maar liefst zestien verschillende kleurtjes, waarvan ik er drie met heel veel liefde geprobeerd heb!

De Love Triangle lipsticks worden omschreven als supervrouwelijk en heel erg zacht en bestaan uit een formule van verschillende voedende ingrediënten die ervoor zorgen dat je lippen lekker beschermt en verzorgt zijn. De namen van alle zestien kleurtjes zijn: On My Way, Last Minute, Day Trip, Boulevard, Centre Ville, First Class, Underground, Destination Unknown, City Map, Travel Light, Penthouse, Happy View, Skyline, Rumor Club, East Side en Uptown.

De City Trip lipsticks komen in een wat langwerpiger formaat dan we van normale lipsticks gewend zijn, maar ik vind dit wel prettig. Ook hebben ze een schuin afgesneden top wat echt superfijn en heel precies werkt. De kleurtjes die ik heb ontvangen zien er zo met het blote oog al heel mooi en goed uit, dus dat belooft wat!

Zodra ik het eerste kleurtje op mijn hand geswatched had wist ik het al: dit zijn mijn nieuwe favo lipsticks! Ze zijn ontzettend lekker zacht, romig, intens gepigmenteerd en hebben een hele mooie semi-matte finish.

Op de swatches zie je dat je wel een klein beetje moet uitkijken dat de lipsticks niet gaan brokkelen, maar als je voorzichtig te werk gaat is er op zich niets aan de hand. Je begrijpt: vooral de eerste twee roze kleurtjes hebben mijn hart gestolen, wat zijn ze pretty! De bruine zou ik zelf niet zo snel op min lippen smeren, maar ik kan nou ook weer niet zeggen dat ik ‘m heel lelijk vind ofzo, je moet er gewoon een beetje van houden.

De Teeez City Trip Love Triangle Lipsticks zijn voor 5,99 per stuk verkrijgbaar bij deze Teeez verkooppunten.

Q: Wat vind je van de Teeez City Trip Love Triangle Lipsticks, ben je net zo enthousiast als ik?

17 reacties op “Teeez ‘City Trip’ Love Triangle Lipsticks – On My Way, Last Minute en Destination Unknown”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.