Categorieën
Beauty

Mijn 5 favoriete zomer nagellakjes

De afgelopen weken heb ik mijn asociale hoeveelheid nagellakjes behoorlijk uitgedund door wat nichtjes, vriendinnen en tantes blij te maken met kleurtjes die ik zelf niet zo vaak gebruik. Natuurlijk heb ik zelf ook nog wel genoeg overgehouden en wat me meteen opviel is dat dit vooral peachy, roze, blauwe, mint en koraalkleurige lakjes zijn,‘toevallig’ ook mijn favo zomerkleurtjes! Het was bijna een onmogelijke opgave, maar voor het artikel van vanmiddag heb ik mijn 5 meest favoriete zomer nagellakjes er tussenuit uitgekozen!

Barry M Nail Paint 295 Pure Turquoise

Dit supermooie lakje van Barry M heb ik inmiddels alweer een heel tijdje en ik ben er nog steeds gek op. Ik heb de laatste tijd veel van dit soort helderblauwe kleurtjes op mijn nagels gehad, maar dit blijft met stip mijn favoriet. Sowieso vind ik de kwaliteit van de nagellak van Barry M top, ook dit kleurtje dekt in twee laagjes en is in no time droog.

Rimmel I Love Lasting Finish 045 Misty Jade

De kleur mint ben ik ergens vorig jaar een beetje beginnen te ontdekken en ik ben er nog steeds niet op uitgekeken, vooral deze 045 Misty Jade van Rimmel vind ik echt een plaatje. Meer zomers dan dit wordt het niet!

Bourjois Paris Bubble Chic So Laque Ultra Shine 46 Abricot Quaté

Dit prachtige zachte kleurtje uit de Paris Bubble Chic collectie van Bourjois heb ik pas deze week ontdekt en is meteen mijn top 5 binnengestormd. Ik zei het in de review al: het is een kleurtje dat wel drie laagjes nodig heeft, maar als het dan zo’n resultaat geeft vind ik dat helemaal geen ramp!

Barry M Nail Paint Neon Pink

Ohhh, deze moet ik echt véél meer dragen! Het zou fijn zijn als de zon zich nou even wat meer zou laten zien en mijn handen net een paar tintjes bruiner maakt, dan knalt het kleurtje helemaal lekker van mijn nagels af! Love neon pink!

Essie Navigate Her Ole Caliente

Ole Caliente uit de Navigate Her collectie van dit voorjaar is slechts één van mijn favo Essie lakjes, ik heb er inmiddels al een heleboel verzameld. Dit lakje hoort zeker in mijn zomer top 5 vanwege het koraalrode kleurtje, waar ik de laatste tijd helemaal gek van ben!

Q: Wat zijn jouw 5 favoriete zomer nagellakjes?

15 reacties op “Mijn 5 favoriete zomer nagellakjes”

Die neon pink van barry m is erg gaaf! Waar kan je die kopen? Heb barry m tot nu toe alleen in engeland gezien! Een lakje wat ik veel ga dragen is: shocking pink (china glaze)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.