Categorieën
Beauty Nagels

Teeez City Trip Scandalous Nail Lacquers – Coffee to Go, Hotspot en Fireworks

Het is even stil geweest rond Teeez, maar deze zomer komt dit leuke merk gelukkig weer met een nieuwe collectie die ze City Trip genoemd hebben. Voor City Trip heeft Teeez zich laten inspireren door de fabulous outfits, it bags, designer shoes en glamour parties uit de Amerikaanse serie Gossip Girl (I loveeeee it!) en moet één en al glitter & glamour uitstralen. In de collectie vind je in totaal drie producten: Love Triange lipsticks, Glitter Gossip Lash & Liners en een aantal Scandalous Nail Lacquers, waarvan ik er drie voor je geswatched heb!

Er zijn in totaal acht verschillende Scandalous nagellakjes die, als we Teeez mogen geloven, in slechts één laagje moeten dekken, snel droog zijn en maar liefst 5 dagen moeten blijven zitten. Dit soort beloften neem ik zelf altijd met een flinke korrel zout, maar hey de merken moeten hun producten natuurlijk ook zien te verkopen. Teeez heeft de lakjes weer leuke namen gegeven die allemaal met het Gossip Girl thema te maken hebben: Limo Lunch, Big Apple, Midnight Express, Red Carpet, Fireworks, Hotspot, Spa Retreat en Coffee To Go.

Van de Boudoir Secrets collectie kan ik me herinneren dat de Teeez lakjes van goede kwaliteit zijn, prima lakken en ook deze keer vind ik ze er weer erg leuk uitzien met het printje op de dop.

Coffee to Go is een prachtig koperbruin kleurtje dat inderdaad met één laagje al goed dekkend is, maar door de metallic glans die eroverheen ligt zoals je ziet ook wel wat strepen achterlaat.

Een lakje als Hotspot hoort zeker weten thuis in een glitz & glam collectie als deze met het hippe knalpaarse kleurtje en het lichte glittertje dat erdoorheen schittert. De dekking ervan is net als die van de Coffee to Go echt prima, maar jammer genoeg zijn ook bij deze strepen bijna niet te voorkomen…

Ieder simpel en saai lakje kun je in één keer helemaal oppimpen met deze vrolijke Fireworks, die dankzij de vele verschillende kleurtjes bij eigenlijk ieder lakje wel past. Zoals je ziet is het lakje ook prima zonder basiskleurtje te dragen, al moet je dan wel even meer dan één laagje aanbrengen om een mooi egaal en dekkend geheel te krijgen.

Alle nagellak van Teeez is vrij van formaldehyde, tolueen en DBP en wordt niet getest op dieren.

De Teeez Scandalous Nail Lacquers zijn voor € 4,90 per stuk verkrijgbaar bij deze verkooppunten.

Q: Heb jij één van deze lakjes al op je wishlist gezet of laat je ze aan je voorbijgaan?

17 reacties op “Teeez City Trip Scandalous Nail Lacquers – Coffee to Go, Hotspot en Fireworks”

Bruin is totaal niet mijn kleur maar Coffee to go vind ik er wel erg mooi uit zien.
En ik vind het trouwens best knap dat de lakjes bij één laag al dekken! Normaal is dat met metallic lakjes altijd wat lastiger:)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.