Categorieรซn
Beauty

1 september a.s. launch The Make Up Spot!

Eindelijk kan ik het zwijgen een beetje verbreken en mijn enthousiasme (en zenuwen!) met jullie delen, want a.s. zaterdag 1 september is het zover, dan zal mijn eigen webshop The Make Up Spot haar digitale deuren gaan openen! Via Twitter en Facebook had ik de afgelopen weken zo af en toe al een geheimzinnige sneak peek voorbij laten komen van hetgeen er te gebeuren staat maar ik ben blij dat ik het heugelijke nieuws nu gewoon met jullie kan en mag delen!

Ik ga natuurlijk nog niet alles verklappen, maar wel kan ik jullie alvast vertellen dat The Make Up Spot vanaf a.s. zaterdag dรฉ online place to be zal zijn voor prachtige, kwalitatief goede en betaalbare producten van Wet ’n Wild, Barry M, Orly, Kleancolor en in de toekomst hopelijk nog veel meer mooie merken die niet in de Nederlandse winkels te verkrijgen zijn.

Om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes en ontwikkelingen zou ik zeggen: volg The Make Up Spot via Twitter en Facebook en zorg dat je a.s. zaterdag 1 september om 10.00 uur achter je computer zit!

Psssst: om de opening alvast een klein beetje te vieren met jullie geef ik op de Facebook pagina van The Make Up Spot alvast een prachtig oogschaduwpalette van Wet ’n Wild weg!

40 reacties op “1 september a.s. launch The Make Up Spot!”

Gefeliciteerd!
Ik snap dat je enthousiast bent, maar als je jou en The Make Up Spot volgt word je errrrrrug doodgegooid met berichten als ‘nog maar x aantal dagen!!’ Beetje too much vind ik het persoonlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.