Categorieën
Beauty Make-up

Maybelline Master Precise liquid eyeliner

Eigenlijk gebruik ik voor het versieren van mijn ogen altijd kohlpotlood, simpelweg omdat ik met eyeliner nog niet goed genoeg uit de voeten kan. Toch vind ik een winged eyeliner altijd erg mooi en chique staan en wil ik het toch weer gaan proberen te dragen. Gelukkig houden steeds meer cosmeticamerken tegenwoordig rekening met de niet hele vaste hand van sommige meiden en één hiervan is Maybelline, die met drie nieuwe Master Liners komt. Kijk mee naar de Master Precise liquid eyeliner!

De Master Precise eyeliner heeft een hele dunne, smal toelopende vilten punt van 0.4 millimeter waarmee je zonder al teveel moeite een heel precies en strak lijntje moet kunnen zetten. De eyeliner lijkt aan de buitenkant op een stift en ziet er simpel maar strak en speels uit. Op de dop zit een sticker waarop je kunt zien dat de eyeliner zwart van kleur is.

Wanneer je de dop van de stift haalt komt er een vrij lange en spitse punt tevoorschijn. De punt is niet heel hard, maar vrij flexibel aan de voorkant. Deze flexibelheid zou ervoor kunnen zorgen dat een lijntje gauw wat wiebelig wordt, maar dat moet ik eerst maar eens gaan testen.

Bij het swatchen blijkt de eyeliner best vloeibaar en loopt dan ook een beetje in de lijntjes van mijn huid. De kleur lijkt net na aanbrengst eerder bruin, maar droogt daarna wel mooi zwart op. Ook blijkt meteen dat je met de smalle punt een mooi strak lijntje kunt zetten.

Dan komt de cruciale test: de eyeliner op mijn ogen aanbrengen. Daar kan ik heel kort over zijn: dat gaat echt heel makkelijk. Dankzij de dunne vilten punt krijg zelfs ik het voor elkaar een mooie en vrij strakke lijn te zetten en dat maakt het voor mij weer een stuk interessanter wat meer eyeliner te gaan dragen.

De eyeliner geeft een mooie diepzwarte kleur en lijkt redelijk steady en waterproof. Al met al een goede zet van Maybelline met deze eyeliner te komen, echt een prima product!

Pluspunten
Maakt het mogelijk een nette en strakke lijn aan te brengen
Geeft mooie, intens zwarte kleur
Redelijke prijs

Minpunten
Geen!

De Maybelline Master Precise liquid eyeliner is voor 8,99 verkrijgbaar bij diverse drogisterijen als Kruidvat, Etos en DA.

Q: Draag jij vaak eyeliner? Welke is jouw favoriet?

12 reacties op “Maybelline Master Precise liquid eyeliner”

Catrice heeft ook een ongelofelijk goede vloeibare eyeliner in zijn assortiment zitten.
Ik heb de liquid eyeliner, don’t leave me, geloof ik, een waterproof eyeliner.
En geloof me, deze is wel ECHT waterproof!

3.99 denk ik dat de catrice is,
mss eens een ideetje om te vergelijken sjanty?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.