Categorieën
Lichaamsverzorging Lifestyle

Advertorial – Gratis! Libresse Design Blikjes + win!

Advertorial ‐ Afgezien van het feit dat het natuurlijk heerlijk is om vrouw te zijn hebben we ook iedere maand een wat minder fijne periode. Wij vrouwen slepen sowieso al de hele dag van alles met ons mee en bijna overal heb je wel een vakje, zakje, hoesje of tasje voor, maar waar laat je je maandverband?

Iedere vrouw heeft vast wel eens zo’n beschamend moment meegemaakt dat je driftig naar iets onderin je tas aan het zoeken bent en ineens hop, je maandverband eruit floept. Helaas is dat ook mij iets te vaak overkomen… Tot ik ergens vorig jaar een superleuk roze blikje bij mijn Libresse maandverband kreeg, die ik tot op de dag van vandaag gebruik. Het is echt een uitvinding: niemand die ziet dat er maandverband in je tas zit, het kan er niet zomaar uitvallen en het zit niet helemaal verfrommelt in je tas. Libresse komt dit najaar met een aantal nieuwe blikjes, die er weer enorm leuk uitzien.

Er zijn in totaal 7 trendy Design Blikjes die allemaal het thema ‘The 7 sins’, oftewel de zeven hoofdzonden, hebben. Zo is er van iedere zonde een blikje te verkrijgen: ijdelheid, hebzucht, lust, jaloezie, vraatzucht, wraak en luiheid. Het allerleukste is dat de blikjes je helemaal niets kosten, want je krijgt ze gratis en voor niets bij aankoop van een Libresse Duopak maandverband of inlegkruisjes. Dus meiden laat je hebzucht de vrije loop en op naar de drogist of supermarkt!

Win!
By Sjanty mag namens Libresse een setje met alle 7 de Design Blikjes weggeven. Wat je hiervoor moet doen? Niet veel! Laat via een berichtje onder dit artikel weten welke van de 7 hoofdzonden (ijdelheid, hebzucht, lust, jaloezie, vraatzucht, wraak en luiheid) het beste bij jou past en waarom. Degene met het leukste, gekste of meest eerlijke of originele antwoord wint alle 7 Libresse Design Blikjes! Succes!

Meedoen kan tot woensdag 19 oktober 2011, die dag zal er een gelukkige winnares gekozen worden!

Deze winactie is afgelopen. De winnares heeft inmiddels bericht ontvangen!

23 reacties op “Advertorial – Gratis! Libresse Design Blikjes + win!”

ijdelheid, for shure!! 😛 ik sta altijd 100 keer per dag voor de spiegel en doe een half uur over mijn haar en makeup! (A) dus ijdel, jah dat ben ik.. 😀

xxx

Wraak! Het is misschien heel verkeerd om wraak te nemen maar het is waar wat ze zeggen: Wraak smaakt zo zoet! Ik heb laatst wraak genomen op een overspelige ex en die heeft zijn lesje wel geleerd. Don’t mess with my feelings or I will beat you down!

wow vette actie!
ik doe mee!
bij mij past luiheid omdat ik alleen maar leuk vindt om te slapen en verder computren of tv kijken en verder niks anders!
hopen maar dat ik win!
xx

Mijn grootste zonde?
Luiheid denk ik dan toch, ja als ik opgebeld wordt en de vraag krijg of ik mee uit ga, nee sorry ik blijf liever in bed voor de tv hangen =$.
ja heel erg eigenlijk, maar ik geniet ervan om niet te veel te doen op een dag.
Ooit wil ik dan ook slapend rijk worden, maar hoe.. daar ben ik nog niet over uit.

Liefs,
Lindsey

Naar aanleiding van deze winactie lijkt hebzucht dan toch het beste bij me te passen!
Ik wil ze namelijk allemaal HEBBEN!

Maar eerlijk, ik heb van alle 7 zonden wel iets in me (zoals iedereen denk ik). Over het algemeen kan ik (en mijn omgeving gelukkig ook) er heel goed mee leven 😉

Dat lijkt me echt heel handig!
Hebzucht is iets wat wel bij me past, als ik iets moois zie is het eerste wat ik denk ‘HEBBEEE’ en het blijft in mijn hoofd hangen tot ik het heb. Toen ik de beautyblogs ondekte werd mijn portomonee ook niet zo blij…

Eigenlijk zou het lust moeten zijn omdat ik als ik in een drogisterij ben dan moet en zal ik met iets van nagelak , eyeliner enz mee nemen naar huis. maar ik denk dat luiheid daar integen het beste bij mij zou passen omdat ik meestal te lui ben om op de fiets te stappen en naar een drogist te rijden

Luiheid.. als ik thuis kom van school stel ik mn huiswerk altijd uit, totdat ik op bed moet en maak het dan.
Leerwerk laat ik achterwege, omdat ik daar simpelweg te lui voor ben om dat te doen..

mijn grootste zonde is hebzucht,
wanneer ik iets nieuw zie op de reclame (of op je blog) dan denk ik altijd: dat mijn ik eens meenemen uit de winkel om te proberen. En het gevolg daarvan is een lege portemonnee en veel spulletjes die totaal niet nodig zijn!

Luiheid… of toch hebzucht..:
Nu al!? ( ik ben 13) haha
Ik vind het al niet leuk om een comment te sturen op mijn ipod;
moet ik dat al weeeeer invullen 😉
Maarja, ondanks dat ik nog niet eens ongesteld ben 🙂
wil ik toch die leuke blikjes wel hebben,
en vul ik dit toch maar even in 😉
haha, welbeen leuke winactie!
En mocht je mijn comment lezen en mij af laten vallen omdat ik niet ongesteld ben, xd
Punt 1 dat word ik nog wel 😉
Punt 2 ik wil wel altijd iets bij me hebben ” voor als”
Punt 3 ik was lui rn hebberig weet je nog 😉
X rosa

Wil nog wat toevoegen voor mij.. ik denk dat ik meer hebzucht heb dan luiheid..,
Want ik wil (lees: moet) zo’n blikje hebben, en moet altijd en overal make – up kopen.
Ook zeg ik altijd bij iets wat ik wil hebben “Dat wil ik ook!” zo erg..,

Hebzucht past het best bij mij…
Als ik in de winkel de LE’s van Essence en Catrice zie dan kan ik niet kiezen welke nagellak ik wil en pak ik ze allemaal. Zijn er meestal toch maar 4 of 5.
Mijn motto luidt dan ook: bij twijfel… allebei kopen 🙂

Vraatzucht is de zonde die het best bij mij past.. ik probeer al lang om minder te eten, maar het lukt niet. Ik zou graag afvallen, maar eten is gewoon zó lekker!
Ik houd vooral van chips en chocolade, en verder ben ik fan van vlees; biefstuk, gehakt, kip, ga maar door.

Mijn zonde is hebzucht…. niet met alles hoor…. helemaal niet zelfs. Maar er is één uitzondering: en dat is oogschaduw. Ik moet en zal dat ene mooie nieuwe kleurtje hebben.
En aangezien ik nooit ongesteld ben (spiraal) heb ik geen nood aan die blikjes voor maandverband. Maar het eerste wat ik dacht toen ik die blikjes zag: wauw!!….. daar kan ik al die los slingerende oogschaduwmono’s in depotten. Hoe cool zou dat zijn?? En tja; aangezien ik nooit maandverband hoef te kopen is er maar 1 manier om aan zo’n blikje (of blikjes 😉 ) te komen…. en das winnen! 🙂

Al die mooie make-up en nagellak,
moet het kopen anders word ik een wrak.
Is het weer tijd om te winkelen? dat maakt me blij!
daarom past de zonde hebzucht bij mij.

Neem het met een korreltje zout, maar zo gaat het wel ongeveer bij mij _o-

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.