Categorieën
Beauty Nagels

Swatches van nog 3 Catrice lakjes die ook gaan verdwijnen….

Zoals je overal op internet kunt lezen gaan er in februari weer een heel aantal Catrice Ultimate Nail Lacquers uit het vaste assortiment verdwijnen, maar liefst achttien om precies te zijn (exclusief een Ultimate Nude lakje en 2 topcoats). Afgelopen woensdag liet ik je hiervan al een vijftal van zien die ik nog niet eerder had geswatched en vandaag heb ik er nog drie voor je!

Drie van de te verdwijnen lakjes waarmee ik zelf nog niet eerder kennis mee had gemaakt zijn de 460 In The Bronx, 500 Sir!, Yes Sir! en 580 Blues Brother Vol. II  Voor mij waren dit niet echt perse musthaves of heel bijzondere kleurtjes en heb ze daarom niet eerder aangeschaft, maar als ze dan ineens dreigen te verdwijnen wil je ze toch ineens wel graag even uitproberen!

Hieronder nogmaals de lijst van alle lakjes die per februari uit het Catrice Ultimate Nail Lacquers assortiment zullen gaan verdwijnen:

120 Plum Play With Me
130 Lucky In Lilac
140 Let’s Mauve On!
320 Back To Black
340 Run, Forest, Run!
380 Forget-Me-Not!
430 Purplelized
440 I Wear My Sunglasses at Night
450 Sand Francisco
460 In The Bronx
470 Snow Motion
480 Miss Piggy Reloaded
490 Iron Mermaiden
500 Sir! Yes, Sir!
540 Am I Blue Or Green?
580 Blues Brothers Vol. II
590 Jade Is Not My Name
660 I’m A Star
Ultimate Nude 060 Mona Lisa Is Staring Back
Prismatic Effects Top Coat
Frosting Top Coat

460 In The Bronx is een bronsachtige kleur met een beetje een gouden finish. Vanuit het flesje lijkt het een vrij simpel en misschien zelfs saai lakje, maar eenmaal op de nagels geeft ie toch best wel een verrassend effect met de verschillende bronstinten. In The Bronx heeft wel zeker twee laagjes nodig en heeft een metallic finish met hier en daar een glittertje.

500 Sir! Yes Sir! is een lakje dat ik al vaak op blogs voorbij heb zien gekomen, maar me op een of andere manier nooit zo trok om te kopen. Toch vind ik deze nu ik ‘m geswatched heb eigenlijk best wel wat hebben, het is een vrij simpel en basic lakje met weinig poespas, maar wel een mooi kleurtje. Ik denk dat de kleur het beste te omschrijven is als donkergrijs met een wat groenige ondertoon (terwijl deze vanuit het flesje gezien echt meer legergroen lijkt) en is met twee laagjes prima dekkend.

De kleur van de 580 Blues Brother Vol. II (het Blues Brother Vol. I lakje was lichtblauw) is er ook één waar ik niet meteen wild enthousiast van word, maar eigenlijk moet je ook minder favorieten soms gewoon eens proberen. Dat geldt ook wel een beetje voor dit lakje, want het is eigenlijk een prachtige, donkerblauwe kleur met allemaal ieniemienie kleine shimmertjes erin. Het lakje heeft een beetje een metallic finish en heeft wel minimaal twee laagjes nodig.

De Catrice lakjes die per februari uit het assortiment gaan verdwijnen zijn nu met 50% korting verkrijgbaar (en tot en met zondag 15 januari is ook nog eens het tweede Catrice artikel voor de helft van de prijs!) bij Kruidvat, dus sla je slag!

Q: Heb jij deze lakjes al in je bezit of wil je ze nog gaan scoren voor ze uit het assortiment gaan verdwijnen?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

16 reacties op “Swatches van nog 3 Catrice lakjes die ook gaan verdwijnen….”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.