Categorieën
Beauty Make-up

Look met 3 te verdwijnen Catrice mono oogschaduws

Behalve maar liefst achttien mooie nagellakjes ben je er ook al vast wel van op de hoogte dat er eveneens een aantal andere producten uit het Catrice assortiment zullen gaan verlaten. Zo moeten er ook diverse liquid eyeliners, lipglosses, lipsticks, mascara’s en Absolute Eye Colour quattro’s, duo’s en mono’s plaats gaan maken voor nieuwe varianten. Met drie van de mono’s die gaan verdwijnen heb ik vandaag een look gemaakt zodat je misschien wat makkelijker kunt beslissen of je deze nog snel wilt aanschaffen!

Er zullen in totaal 11 Absolute Eye Colour Mono’s gaan verdwijnen, dit zijn de volgende: 030 Who Is Kermit?, 040 In The Army Now, 050 The Noble Knights, 060 I Love Champagne, 100 Welcome To Miami Pink, 120 My Souvenir From Moon, 190 Petrol Keeps Me Running, 250 Swimming With Dolphins, 300 Pink Rock Super Star, 330 I Think I’ve Green You Before en 380 Carbon Blue.

Voor mijn look van vandaag heb ik gebruik gemaakt van de 040 In The Army Now, 060 I Love Champagne en 190 Petrol Keeps Me Running.

De look die ik met deze 3 mono’s heb gemaakt heeft als hoofdkleur groen, een kleur die ik normaal gesproken eigenlijk zelden tot nooit in een ooglook gebruik. De 040 In The Army Now is een hele mooie, matte legergroene oogschaduw, de 060 I Love Champage is een prachtige shimmery champagne kleur en de 190 Petrol Keeps Me Running is een schitterende, heldere blauw/groene kleur met veel kleine zilverkleurige glittertjes.

Zoals we inmiddels van de Catrice Absolute Eye Colour mono’s gewend zijn, zijn ze prima gepigmenteerd, vooral de 190 Petrol Keeps Me Running knalt er echt uit! Nadeel is wel dat de twee groene oogschaduws vrij korrelig en los van structuur zijn en dat je echt niet moet vergeten je kwast goed af te tikken, anders zit de kleur behalve op je ogen ook op je wangen.

Bij deze look ben ik begonnen met het aanbrengen van de 60 I Love Champagne over mijn gehele oogleden. Van deze oogschaduw heb ik wel meerdere laagjes aangebracht, zodat hij goed zichtbaar wordt. Vervolgens heb ik in mijn crease en buitenste ooghoek heel voorzichtig wat van de 040 In The Army Now aangebracht en dit vervolgens goed uitgeblend met een fluffy blendingkwast. Met een heel fijn kwastje heb ik met deze zelfde kleur een lijntje onder mijn ogen gezet. Ik zat een beetje te twjfelen hoe ik de 190 Petrol Keeps me Running zou gaan gebruiken, uiteindelijk heb ik deze heel voorzichtig en lichtjes in mijn buitenste ooghoek gedept en wat geblend.

Omdat ik eens wat anders wilde dan het standaard zwart heb ik op mijn onderste waterlijn gekozen voor een groene kleur: de Teeez Pencil Eyeliner in Free 06, die qua kleur mooi bij deze look matcht.

Hier een swatch van dit hele prettige, creamy en goed gepigmenteerde potlood:

Deze keer heb ik geen lijntje gezet langs mijn bovenste wimperlijn en deze gelaten voor wat het is, zodat de oogschaduwkleuren mooi tot zijn recht komen. De ooglook heb ik afgemaakt met een beetje mascara en op mijn wangen heb ik heel licht wat van de twee lichtste kleuren uit de Catrice Multi Colour 010 Rievera Rose blush aangebracht.

Omdat de ogen met het groen al best wel opvallend zijn draag ik op mijn lippen een simpel, natuurlijk kleurtje: de Essence XXXL Nudes lipgloss in 03 Nude Kiss.

Q: Wat vind je van deze look? Welke Catrice oogschaduws ben jij nog van plan in te gaan slaan voordat ze uit het assortiment verdwijnen?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

12 reacties op “Look met 3 te verdwijnen Catrice mono oogschaduws”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.