Categorieën
Beauty Lichaamsverzorging

Million Kisses Lip Tint en Sweetheart Soap uit Lush Valentijnscollectie 2012

Van de week liet ik je al een kleine sneek peak van de Lush Valentijnscollectie van dit jaar zien en gaf ik daarbij al aan dat er van twee items snel een review zou volgen, namelijk van de Sweetheart Soap en de Million Kisses Lip Tint!

Ik begin met de Million Kisses Lip Tint, waar je volgens Lush ongelooflijk verleidelijke lippen met een heerlijke geur van rozen en een vleugje citroen van krijgt. Nou, dat klinkt goed zo richting Valentijnsdag! Net als bij alle Lush liptints worden je lippen ook door deze Million Kisses licht verzorgd door de aanwezige Japan wax en jojoba olie. Op de achterkant van het tinnen ronde potje vind je alle ingredienten die de liptint bevat, waaronder biologische rozenbottelolie, japan wax, jojoba olie, rozenolie, citroenolie en diverse kleurstoffen.

De Lip Tint komt in een mini blikje dat 10 gram bevat en die je opent door de bovenkant eraf te draaien. Bij het openen zie je een donkerrode kleur met een heerlijke rozengeur tevoorschijn komen!

Normaal gesproken zijn de meese Lush liptints niet zo heel geweldig gepigmenteerd dus ik verwachtte een beetje een sheer lichtrood kleurtje, maar dit pakte even anders uit. De kleur die van de Million Kisses Lip Tint afkomt is echt prachtig, intens rood met een mooie, lichte glans. Love it!

Omdat de liptint zo goed gepigmenteerd is heb je maar een klein beetje nodig om je lippen mee in te kleuren en zul je naar mijn idee daarom best een tijdje met dit klein potje kunnen doen. Verder laat deze Million Kisses zich makkelijk en mooi verdelen en uitsmeren en geeft mijn lippen een lekker, zacht gevoel.

Ik vind deze Million Kisses Lip Tint echt een heel mooi kleurtje om te dragen en is een goede middenweg voor wanneer je nog een beetje huiverig voor rode lipstick bent. Wat me trouwens opvalt is dat de liptint echt een behoorlijk tijdje goed blijft zitten, zelfs na wat eten en drinken.

De omschrijving van Lush over de Sweetheart Soap luidt dat deze subtiel naar jasmijn, vanille en sandalhout ruikt en heerlijk zacht voor je huid is. Behalve jasmijn, vanille en sandalhout is op de website te lezen dat deze zeep ook onder andere koolzaad- en kokosnootolie, diverse kleurstoffen en helaas ook Sodium Lauryl Sulfate bevat.

Wanneer je op de Lush website kijkt zie je bij de Sweetheart Soap een afbeelding van een superleuke ronde roze met witgekleurde zeep met in het midden een hartje met daarin Sweetheart, maar als je deze bestelt snijden ze er slechts een stukje van 100 gram vanaf en is er weinig van die leuke vorm meer over. Wat mij betreft had Lush deze Sweetheart dan beter in kleine ronde zeepjes van 100 gram kunnen verkopen, zodat iedereen zo’n schattig ogend stukje zeepje zou krijgen. Aan de andere kant zou je sowieso niet heel lang van de looks ervan kunnen genieten, omdat deze in gebruik natuurlijk ook slijt.

Wat me direct opviel toen ik de zeep beetpakte is dat deze echt ongelooflijk zacht is, heerlijk! Door die zachtheid is de zeep wel wat plakkerig en blijven er overal restjes van aan je handen zitten, maar met die heerlijke geur is dat helemaal niet zo erg!

Ik vind het heerlijk om me met deze Sweetheart te douchen, het laat echt een heel lekkere, subtiele geur op mijn huid achter en ook voelt deze daarna heerlijk zacht en gevoed aan. Dit zeepje is zeker een aanrader om op Valentijnsdag (gezellig samen met je lief) mee onder de douche te stappen!

Pluspunten
Million Kisses is mooi gepigmenteerd en geeft lippen mooie, rode kleur
Ruikt heerlijk fris naar rozen!
Lip Tint doet lippen lekker zacht en gevoed aanvoelen
Sweetheart Soap heeft een heerlijke geur en is superzacht!

Minpunten
 € 9,25 voor de vrij kleine Lip Tint is best veel geld
Sweetheart Soap bevat SLS
Wanneer je 100 gram van de Sweetheart zeep koopt is er niets meer van de leuke vorm te zien

De Lush Million Kisses Lip Tint is voor € 9,25 en de Sweetheart Soap voor € 5,95 per 100 gram te verkrijgen in de Lush winkels of via www.lush.nl

Q: Heb jij al items uit de Lush Valentijnscollectie van dit jaar op het oog die je graag wil hebben?

Volg By Sjanty ook via Facebook, Bloglovin & Twitter!

15 reacties op “Million Kisses Lip Tint en Sweetheart Soap uit Lush Valentijnscollectie 2012”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.