Categorieën
Beauty Nagels

Catrice lakjes Jade Is Not My Name & Lucky In Lilac

Toen ik gisteren uit België terugkwam lag er een heel leuk pakketje met allerlei (nieuwe) Catrice & Essence producten op me te wachten die ik jullie de komende tijd allemaal ga laten zien. Twee van de Catrice Ultimate Nail Lacquers die ik binnenkreeg zijn de nieuwe Jade Is Not My Name en de Lucky In Lilac!

Zoals ik al zei is 590 Jade Is Not My Name nieuw in het Catrice assortiment, 130 Lucky In Lilac maakt al een tijdje deel uit van de vaste collectie.

Ik laat je eerst de 130 Lucky in Lilac zien, een mooi zacht lila paars kleurtje.

Lucky in Lilac is een mooi kleurtje, maar ik vind deze niet heel prettig lakken. Hij is nogal waterig en heeft zeker 2 laagjes nodig, waarbij je moet uitkijken dat je niet teveel tegelijk op je nagel aanbrengt waardoor je strepen of ophopingen krijgt.

Dan Jade Is Not My Name, die onlangs nieuw aan de collectie Ultimate Nail Lacquers is toegevoegd. Jade Is Not My Name is een mooie zeegroene lak die een beetje dezelfde substantie als de Lucky In Lilac heeft, maar wel iets meer creamy is en iets beter dekt. Jade Is Not My Name heeft qua kleur overigens wel heel erg veel weg van de I Sea You, die recentelijk uit het assortiment is gehaald.

Jade Is Not My Name & Lucky In Lilac zijn beiden voor 2,49 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

Q: Wat vind je van deze kleurtjes en welke is jouw favoriet?

11 reacties op “Catrice lakjes Jade Is Not My Name & Lucky In Lilac”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.