Categorieën
Beauty Nagels

Catrice Ultimate Nudes nagellak

Naast de vele opvallende knalkleurtjes die onlangs weer aan de nieuwe collectie zijn toegevoegd heeft Catrice nu ook een aantal lakjes voor de dames die hun nagels wat minder willen laten opvallen: de Ultimate Nudes.

De Ultimates Nudes is een collectie van 6 nude-achtige nagellakjes die onder andere geschikt zijn voor het maken van een French manicure, maar ook voor gelegenheden waarbij het niet heel gewenst is kleurige en opvallende nagellak te dragen of natuurlijk als je gewoon van nude houdt!

De nude kleurtjes die Catrice heeft zijn: 010 Dance Like A Prima Ballerina, 020 Cotton Candy At Eiffel Tower, 030 My Café Au Lait At Notre-dame, 040 Petit Four As Dessert, 050 Moulin Rouge Light en 060 Mona Lisa Is Staring Back.
Zoals je merkt is deze nagellak Frans geïnspireerd, want naast je ze voor French manicure kunt gebruiken hebben ze ook namen die alles met Frankrijk te maken hebben. Leuk!

Hieronder zie je de 050 Moulin Rouge Light en de 060 Mona Lisa Is Staring Back.

De kleurtjes zijn natuurlijk allemaal neutraal, maar door een toegevoegd glittertje en mooie glans geeft het je nagels toch net wat extra’s.
De 050 Moulin Rouge Light is een beetje een oudroze kleurtje en de 060 Mona Lisa Is Staring Back heel lichtroze, bijna transparant met een klein glittertje erin.

De lakjes hebben een smal kwastje dat prima aanbrengt.
De lak zelf is niet heel dik maar ook niet heel dun, gewoon een fijne substantie.

Op de achterkant van het flesje staat vermeld dat wanneer je één laagje van de lakjes aanbrengt je een subtiele dekking krijgt en bij twee laagjes een wat hogere dekking. Nu merkte ik vooral bij het lichte kleurtje 060 Mona Lisa Is Staring Back dat deze ook na twee laagjes nog geen optimale dekking gaf dus daar zijn zelfs drie à vier laagjes van aangebracht.

De 050 Mouling Rouge Light is een wat meer donkere en dus ook iets betere dekkende kleur, hier zijn twee laagjes van aangebracht. Hieronder zie je het resultaat op de swatches:

De wat meer donkere kleurtjes als 040 Petit Four As Dessert en 030 My Café Au Lait At Nôtre-dame zijn dus wat sneller dekkend dan de lichtste en zul je met twee laagjes prima dekkend hebben.
Naast de 060 Mona Lisa Is Staring Back zijn ook de 020 Cotton Candy At Eiffel Tower 010 Dance Like A Prima Ballerina vrij lichte en bijna transparant lakjes die wat meer laagjes nodig hebben.

De Catrice Ultimate Nudes zijn een leuke en welkome aanwinst voor het Catrice nagellak assortiment, want heel veel verschillende echte nude lakjes waren er in de drogisterijen nog niet.

By Sjanty vindt dit product:

De Catrice Ultimate Nudes nagellakjes zijn voor € 2,49 per stuk verkrijgbaar bij Kruidvat.

5 reacties op “Catrice Ultimate Nudes nagellak”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.