Categorieën
Beauty

Favorieten 17

We hebben getest, vergeleken en tutorials geprobeerd. Welke mascara doet wat? En hoe shape je eigenlijk? En we hebben ontdekt hoe je gelnagels kun maken zonder uren van je tijd en bakken met geld kwijt te zijn. Dit kun je blijkbaar gewoon zelf doen in een handomdraai en je hebt er niet eens speciaal licht voor nodig.

favo17

De afgelopen twee weken waren we iets te enthousiast, waardoor we niet eens hebben gezien dat we op 4 september 2 beauty-artikelen hebben gepost in plaats van één. En dat ook nog op dezelfde tijd. En daar dan ruim een week later achterkomen geeft wel aan hoe gelukkig beauty ons maakt. Helemaal omdat we er niet eens van balen dat we een dubbel artikel hebben geschreven. Sja, dat krijg je als je altijd maar met mooie producten mag werken. En toch zat er ook deze afgelopen twee weken weer een favoriet van onze beautyredacteur tussen. Zelfs met zoveel keuze sprong er nog ééntje uit.

De artikelen:
Do it yourself gelnagels met Sally Hansen Miracle Gel
Lovea Nature met arganolie en sheabutter
Nieuwe Geuren van Kruidvat Bodybutters
Rimmel Velvet Matte Nagelcollectie
Miss Sporty pelt je glitternagellak eraf
Getest en vergeleken: 6 verschillende mascara’s
Shapen met Rimmel Lasting Finish 25 Hour Foundation, lets try!

favo172

Dat je gelnagels kunt maken door het én zelf te doen, én geen bakken met geld kwijt te zijn, én het kost niet veel tijd, én je hoeft er geen speciale lamp voor aan te schaffen, én dat het nog werkt ook vonden we zo bijzonder, dat dit ons favoriete product van de afgelopen twee weken is. Hoera voor Sally Hansen, want ze flikken het elke keer weer opnieuw om met iets bijzonders te komen. Love the brand.

Q: Welke van de geteste producten lijkt jou de fijnste?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.