Categorieën
Beauty Nagels

Do it yourself gelnagels met Sally Hansen Miracle Gel

Bij Sally Hansen hebben ze hun briljante hersentjes weer samen laten spannen en iets bedacht waar -in onze ogen- iedere vrouw behoefte aan heeft. Weer een gat in de markt dat wordt opgevuld. Want willen we niet allemaal gelnagels? Maar hebben we het geduld en het geld er altijd voor? Nee. En daar is een oplossing voor bedacht: Sally Hansen Miracle Gel

ge1

Die finish!
De finish van mooie gelnagels is om verliefd op te worden. Maar ja, om nou eens in de drie weken naar de nagelstyliste te gaan, daar moet je maar net zin in hebben. En je moet het geld ervoor hebben, want voor de eerste set gelnagels ben je niet minder dan €50,- kwijt en daarna betaal je al snel €25,- per drie weken (en dat is goedkoop) om de nagels te laten opvullen (bijwerken). En daar komt nog eens bij dat het geen fluitje van een cent is om het te zetten, dus je bent er behoorlijk wat tijd aan kwijt.

Is dit dan de oplossing?
Voor al deze problemen is een-soort van- oplossing gevonden: je kunt thuis aan de slag. Maar daar bewandelen de eerste beren alweer de weg, want ook hier hebben we problemen ondervonden. Ten eerste moet je namelijk een lamp hebben en de juiste producten. Reken maar uit. Je moet het bij jezelf kunnen doen wat best een kriem is, want gelnagels zetten is hele andere koek dan nagels lakken. En je moet alsnog veel, heel veel geduld hebben.

ge2

Nee, dit is de oplossing
Sally Hansen komt met twee soorten nagellak die in combinatie een gellaagje op je nagels aanbrengen. Twee lakken die alleen in combinatie werken. Met de één breng je kleur aan en met de ander breng je de topcoat aan. Ze helpen elkaar om een dikke laag te creëren en om uit te harden. Wanneer je één van de twee vervangt door een andere nagellak of een andere topcoat werkt de formule niet meer. Je moet de lakjes wel iets langer laten drogen dan andere lakjes (10 min langer), maar dan heb je er ook even geen omkijken meer naar, want de lakjes blijven gemiddeld vier dagen langer zitten dan “normale” lakjes. Hoe lang het blijft zitten hangt helemaal af van je nagels: hoe snel ze groeien, hoe flexibel ze zijn, hoe hard ze zijn enzovoort. Wil je de lak verwijderen, dan kan dat gewoon met nagellakremover, al dan niet met aceton.

ge5

Heel veel kleuren
Met deze unieke lancering zijn er zeven collecties gelanceerd die samen goed zijn voor 47 kleuren met allemaal hun eigen leuke naam. Voor het resultaat heb je dus geen uv-lamp nodig. Het enige dat je nodig hebt is een Sally Hansen Miracle Gel kleur en een Sally Hansen Miracle Gel topcoat. Breng twee laagjes kleur aan en één laag topcoat voor het onderstaande resultaat.

ge3

220 Pink Tank

ge4

 

360 Tidal Wave

Vanaf oktober de Sally Hansen Miracle Gel lakjes verkrijgbaar voor €11,99 per stuk bij drogisterij, parfumerie en op het internet.

Q: Wat vind je van dit nieuwe concept? 

 

7 reacties op “Do it yourself gelnagels met Sally Hansen Miracle Gel”

ik had normaal altijd gel nagels met lamp en ik wou dit wel eens proberen alleen jammer dat het potje van de top coat schoon leeg was en helaas is de winkel al dicht dus beetje jammer

Wow, dat meen je niet?! Dat is wel heel vervelend. Maar ik neem aan dat je hem nog wel kunt ruilen toch? Anders ligt de fout echt bij de winkel. De top coat is heel fijn, en essentieel voor een mooi resultaat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.