Categorieën
Beauty Lichaamsverzorging

Lovea Nature met arganolie en sheabutter

Vanaf het moment dat het Franse merk Lovea met een biologische zonnelijn de Nederlandse markt betrad, hebben ze de Hollanders weten in te pakken. “Biologisch” en “natuurlijk” zijn momenteel trendwoorden waar wij ons door aangesproken voelen.

lov5

lov3

Wondermiddel arganolie
De Marokkaanse arganolie lijkt geschikt te zijn om in allerlei verschillende producten te verwerken. Zo hadden we onlangs nog een mascara waar het wondermiddeltje in verwerkt was. Lovea Nature verwerkte de bijzondere olie in hun Argan Shampoo voor meer glans in je haar. De shampoo heeft een frisse, warme geur die ons doet denken aan Zeeuwse Babbelaars. Wanneer je je haar ermee wast merk je dat het het haar grondig reinigt en dat het haar daarna eigenlijk gevoed moet worden met een conditioner. Gezien wij alleen de Lovea Nature Argan Shampoo en de Lovea Nature Shea & Cacao Nutrive Body Lotion tot onze beschikking hadden, lieten we de conditioner achterwege, maar die is eigenlijk wel nodig voor het beste resultaat. Wanneer je je haar alleen met de shampoo wast wordt het vooral het schoon, een beetje stug en droog.

lov4

Shea en Cacao
Love Nature Shea & Cacao Nutrive Body Lotion ruikt minder lekker dan het klinkt. De ervaring is te vergelijken met wanneer je voor de eerste keer cocao nibs eet. Het klinkt heel lekker, maar zodra je erop kauwt wordt je wakker geschud uit je droom. Zo is het ook met deze body lotion. Het klinkt alsof het lekker ruikt, maar het valt aanvankelijk een beetje tegen, want de geur die het achterlaat is een beetje muffig. Afhankelijk van je ph-waarde verandert de geur. Bij ons veranderde het in een geur die vergelijkbaar is met een Kinder Surprise ei, en dat is eigenlijk best wel lekker. De body lotion maakt je huid ook nog eens super zacht en voorkomt uitdroging door de bijzondere ingrediënten.

Lovea Nature
Alle producten van Lovea Nature weten zich te onderscheiden omdat ze minimaal voor 95% uit natuurlijke ingrediënten bestaan. Zoals we eerder al uitlegden bij de zonnelijn, bestaat het resterende percentage niet altijd uit niet-natuurlijke producten, maar bestaat het uit producten zoals water die niet als natuurlijk aangeduid mogen worden. Daarnaast zijn alle producten van het merk gegarandeerd parabeenvrij en vrij van synthetische kleur- en geurstoffen.

Lovea Nature Argan Shampoo en Love Nature Shea & Cacao Nutrive Body Lotion zijn beiden verkrijgbaar voor €8,99 per stuk voor een joekelse flacon van 500 ml en ze worden verkocht in winkels zoals de Tuinen.

Q: Gebruik jij ook producten met arganolie en shea butter?

Één reactie op “Lovea Nature met arganolie en sheabutter”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.