Categorieën
Beauty Make-up

Rimmel Wonder’full Mascara met arganolie

De eer van het wondermiddeltje van 2014 ging toch wel een beetje naar Arganolie. De olie die wordt geperst uit de pitten van een arganboom en de huid helpt heel veel kwaaltjes te doorstaan. Je kunt er echt van alles mee. Je kunt het eten om bijvoorbeeld je cholesterol te verlagen en je weerstand een beetje op te krikken, je kunt het op je huid smeren tegen acne en eczeem, je kunt je nagelriemen en lippen ermee verzorgen en het verzorgt de wimpers. Dat laatste bracht Rimmel op een idee.

rimm3

Rimmel introduceert de eerste mascara met arganolie, zodat je wimpers tijdens het dragen van mascara meteen intens verzorgd worden: Rimmel Wonder’full Mascara met arganolie.

rimm2

De verpakking ziet er alleen al spannend uit en beloofd veel goeds.

rimm5

Marokkaanse arganolie voedt de wimpers tijdens het dragen van de mascara. Zou dit de BB Cream onder de mascara’s zijn? Deze mascara maakt de wimpers weelderig, vol en glad.

rimm4

Het borsteltje separeert de wimpers en kleurt ze stuk voor stuk. En de combinatie van het borsteltje en de mascara met arganolie zorgt ervoor dat de mascara niet klontert op de wimpers.

rimm7

Wimpers zonder mascara.

rimm8

Wimpers met mascara. Hmm… een heel klein klontje, maar die valt toch haast in het niet bij het briljante idee om arganolie te verwerken in mascara?

Rimmel Wonder’full Mascara met arganolie is verkrijgbaar bij verschillende drogisterijen in Nederland voor €13,49 per stuk.

Q: Wat vind jij van het idee om arganolie te verwerken in mascara?

Één reactie op “Rimmel Wonder’full Mascara met arganolie”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.