Categorieën
Beauty Nagels

Miss Sporty pelt je glitternagellak eraf

Miss Sporty heeft weer heel veel nieuwe glitternagellakjes met de namen Funtasy Holographic Nail Polish en Crush on You Nail Polish. Dan kun je denken: “no way glitternagellak, blijf uit mijn buurt, ik krijg je nooit meer van mijn nagels af”. No worries, want voor dit probleem komt Miss Sporty met een oplossing.

msp1

Reden nummer één om geen glitternagellak te gebruiken is toch wel dat het zulk hardnekkig spul is. Met geen mogenlijkhed krijg je het helemaal van je nagels af. Altijd blijft er wel ergens een glittertje zitten. En dan komt Miss Sporty ook nog eens met een hele nieuwe lading aan nieuwe glitternagellakjes. Te leuk om niet op je nagels te smeren. Dilemma! Moet je nu kiezen voor het verwijderingsdrama van de glitternagellak door de lakjes toch dragen? Of ben je beter af door de lakjes te laten voor wat ze zijn en -hoe leuk ze ook zijn- links te laten liggen?

msp2

Geen zorgen! Miss Sporty is al net zo slim als OPI, door een Peel Off Base Coat uit te brengen. Dit is een base coat die je aanbrengt onder glitternagellak waardoor je de glitternagellak er als een sticker kunt aftrekken wanneer je er genoeg van hebt. En dat werkt als volgt:

msp3
– Eerst breng je een laagje Peel Off base coat aan. Eén laagje is genoeg, als je het maar helemaal over de nagel verdeelt. Het hoeft niet netjes aangebracht te worden, want de base coat laat in eerste instantie wel een witte gloed achter, maar zodra de base coat gedroogd is, en klaar om de nagellak over aan te brengen, dan wordt hij weer transparant. Het duurt trouwens best lang voordat de base coat genoeg uitgedroogd is om de nagellak aan te kunnen brengen.

– Vervolgens lak je de glitternagellak er overheen. Netjes binnen de lijntjes van je nagel, want alles wat buiten de lijntjes gaat is net zo moeilijk te verwijderen als anders. Even alle nieuwe Funtasy Holographic Nail Polish en Crush On You Nail Polish van Miss Sporty proberen:

msp8

Funtasy Holographic Nail Polish 010 Whitening Dream

msp6

Funtasy Holographic Nail Polish 020 Steelusion

msp9

Funtasy Holographic Nail Polish 030 Electron Pink

msp10

Funtasy Holographic Nail Polish 040 A Dream Come True

msp7

Crush on You Nail Polish 064 Rosy Galaxy

msp4

Crush on You Nail Polish 065 Pink Bloom

msp5

– Daarna kun je de nagellak van je nagels afpellen.

Oké, helemaal als een sticker gaat het er niet af. maar het werkt wel zoals het moet werken. Alle nagellak blijft mooi compact bij elkaar en je kunt het er zo afkrabben. Het duurt net iets langer dan bij de Peel Off van OPI, maar het prijsverschil mag er ook wezen.

Miss Sporty Peel Off Base Coat is verkrijgbaar voor €2,49, Miss Sporty Funtasy Holographic Nail Polish is verkrijgbaar voor €2,49 per stuk en Miss Sporty Crush On You Nail Polish is verkrijgbaar voor €1,99 per stuk.

Q: Heb je zo’n base coat al weer eens gebruikt?

5 reacties op “Miss Sporty pelt je glitternagellak eraf”

Hi Mandy,

Laat je de Peel Off Base Coat wel lang genoeg drogen? Mocht je een andere budget Peel Off willen proberen, dan kunnen we je vertellen dat deze van Miss Sporty wel werkt. Toch blijft die van O.P.I. stiekem de beste, maar dat is ook meteen de duurste.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.