Categorieën
Beauty Nagels

Glitternagellak verwijderen met OPI

Bij OPI hebben ze weer eens goed naar hun doelgroep geluisterd. Wat is bij vrouwen het grootste nagellak probleem? Yes, glitter nagellak. En dan vooral de hel van het eraf halen. Wanneer we glitternagellak aanbrengen kijken we al met lood in onze schoenen uit naar het moment dat de nagellak er weer af moet. We doen ons best om het zo lang mogelijk in tact te houden, om dat moment maar zo lang mogelijk uit te stellen.

OPI1

Test 1, 2, 3, 4
We mochten de Glitter Off Base Coat testen, dus deze kans grepen we met beide handen aan. Eens kijken of het echt zo makkelijk gaat als gezegd wordt. Oké, het potje is ontdopt en een geur van houtlijm (ruikt best lekker) prikkelt onze zintuigen. Waarom zouden we dit eigenlijk alleen voor glitternagellak gebruikt? Als het werkt, is dit ook een prima manier om gewone nagellak mee van je nagels te halen. Een base coat heb je ten slotte toch nodig om je nagels mooi te houden.

OPI2
Stap 1: breng een dun laagje OPI Glitter Off Base Coat aan. Het is belangrijk om de base coat goed over de nagel te verdelen. Bij elk stukje dat je mist kan de lak zijn functie niet goed uitvoeren. Mooi egaal ziet het er niet uit, maar wat maakt het uit, daar zie je straks toch niks meer van.

OPI3
Stap 2: laat de base coat goed drogen. Hoe droger hij wordt, hoe lichter de kleur wordt. Wanneer het droog genoeg is, zal je hooguit een lichte waas zien, al het wit is weg.

OPI4
Stap 3: breng glitternagellak aan hoe ongeacht de hardnekkigheid en maak de nagellook eventueel af met een top coat.

OPI5
Stap 4: ben je je glitternagellak zat? Dan pel je de lak zo van je nagels. Dikke vette duim voor OPI, want het lukt ook nog!

Slijt deze nagellak niet sneller?
Geen sprake van. Hallo, het is OPI hè! Koekoek. Waarom zouden we dit alleen voor glitternagellak gebruikt? Dit is ook een prima manier om gewone nagellak mee van je nagels te verwijderen. Een base coat heb je ten slotte toch nodig om je nagels mooi te houden.

OPI Glitter Off Base Coat is verkrijgbaar voor €14,25 bij OPI verkooppunten waaronder Douglas.

Q: Wat vinden jullie van deze uitvinding?

3 reacties op “Glitternagellak verwijderen met OPI”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.