Categorieën
Fashion Nieuws

Echt HEMA, echt MOAM

Fijne nagellakjes, nieuwe sokken en vrolijke kantoorartikelen: een kleine greep uit de leuke producten van HEMA. Een gevaarlijke winkel, 9 van de 10 bezoekjes eindigt bij mij namelijk met een gevuld mandje bij de kassa. Vanaf september is de kans dat je bij de HEMA naar binnenloopt nog groter, het bedrijf gaat namelijk samenwerken met het evenement MOAM. Dit betekent designerkleding in de rekken van het populaire warenhuis!

MOAMHEMA

MOAM, een afkorting van MOde en AMsterdam, is een terugkerend evenement waarbij hedendaags modetalent wordt gekoppeld aan grote namen uit de mode-industrie. Op deze manier wordt er kennis overgebracht en ontstaan er mooie samenwerkingen. MOAM ontwikkelde eerder al evenementen voor de Bijenkorf en het museum FOAM in Amsterdam. Daarnaast werkte ze samen met onder andere Jan Taminiau, Doutzen Kroes en Vogue. Na deze grote namen is het dus de beurt aan HEMA.

De eer om de collectie te ontwerpen is aan de jonge ontwerpers Dewi Bekker, Sanne Faber, Julie de Ruyter en Tess van Zalinge. Zij zullen worden ondersteund door de wat meer ervaren ontwerpers Frans Molenaar, Olcay Gulsen en Cleas Iversen. Ook krijgen ze hulp van stylist Frans Ankoné, AMFI-docent Peter Leferink en Mariette Hoitink, eigenaresse van de winkel HTNK.

hema

De collectie zal vooral bestaan uit (hoera!) kleding voor vrouwen zoals een colbert, een blouse, een sweater en een pantalon. Voor de mannen wordt er een overhemd en een trui ontworpen. Naast kleding zullen de ontwerpers ook zorgen voor een thee- en een handdoek, een sjaal en een beanie en verschillende artikelen als agenda’s en panty’s. Echt HEMA dus!

We moeten helaas nog wel even wachten, de collectie is vanaf september verkrijgbaar in ruim 200 HEMA-fillialen.

Q: Wat vind jij van deze samenwerking tussen HEMA en MOAM?

Beeld: Facebook 

3 reacties op “Echt HEMA, echt MOAM”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.