Categorieën
Beauty Nagels

Rimmel Velvet Matte-Nagelcollectie

Met een intense glans of juist een finish zo zacht als fluweel, zo zien we onze nagels het liefste. Een combinatie daarvan mag er ook zijn. Zolang onze nagels er maar prachtig verzorgd uitzien. Prachtig verzorgd met de Rimmel Velvet Matte-Nagelcollectie deze keer.

vel1vel2

Stiekem zagen we de lakjes waar we erg dol op zijn vorig jaar al voorbij komen. Toen nog in de kinderschoenen. Nu uitgegroeid tot hele collecties waar je niet omheen kunt. Toen was het nog bijna nergens verkrijgbaar, nu hoef je niet meer te zoeken. Meestal kun je alleen een matte top coat vinden. Rimmel komt met een hele collactie die zich de Rimmel Velvet Matte-Nagelcollectie noemt.

vel3 vel4

 

 

Een nagellak die door en door mat is, werkt beter dan een alleen het gebruik van een matte top coat. Bij een top coat die mat is kun je het beste twee lagen aanbrengen, want anders is het matte effect binnen een dag al haast verdwenen. Dat wordt een behoorlijke berg op je nagels als je eerst een base coat, dan twee lagen kleur en ook nog eens twee lagen top coat aanbrengt. Met een kleurtje die een matte finish geeft hebt je in ieder geval al twee lagen minder nodig, want bij deze kleurtjes is een topcoat niet meer nodig.

Rimmel Velvet Matte-Nagelcollectie bestaat uit vijf kleuren:

vel5

013 Velvet Touch

vel6

014 Sumptuous Red

vel7

015 Midnight Kiss

vel8

016 Purple Opulence

vel9

017 Matte-Itude

Eén nadeel met deze lakjes: het kwastje werkt niet altijd even goed mee, waardoor het soms lastig is om de nagellak mooi evenredig lang de nagelriem te laten lopen.

De lakjes zijn bij verschillende drogisterijen verkrijgbaar voor €6,99 per stuk.

Q: Doe jij al mee met de velvet-trend?

7 reacties op “Rimmel Velvet Matte-Nagelcollectie”

Hi Ellis,
Hoezo maak je je zorgen om de houdbaarheid? Eigenlijk heeft nagellak nooit echt een maximale houdbaarheidsdatum met al die tips en trucs die iedereen tegenwoordig gebruikt. Heb je het al eens geprobeerd om je dik geworden nagellak, met het potje gesloten, in warm water te leggen? Dat scheelt een hele hoop;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.