Categorieën
Fashion Inspiratie

De mooiste outfits van Victoria Koblenko

Eén van onze grootste inspiratiebronnen als het om mode gaat is Victoria Koblenko. Zij weet zich voor elke gelegenheid verrassend en vooral anders te kleden. Een combinatie van stijlvol en gewaagd, stoer en uiterst vrouwelijk sieren haar.

vic5

We hebben haar al een paar keer in het echt mogen zien -dat weet zij heus niet-, maar toen waren we te verlegen om haar een handje te schudden en een babbeltje te maken. Want wauw, wat is dat mens mooi. Ook al zou je het lef er wel voor hebben, je kúnt niet eens meer actie ondernemen. Het enige wat je nog kunt is staren. En je mond laten openhangen.

vic7

Wat ze aan had? Dat staat muurvast op het netvlies: de ene keer een bordeaux rode, kanten bloemetjesjurk en de andere keer een bruine jurk die lastig te omschrijven is, maar haar goddelijk mooi stond. Je ziet ze hierboven.

vic1

Vooral de transparante witte top met een patroon van grote bloemen maakt de outfit.

vic2

Dit rok op rechts! En die combinatie op links! Wauwie.

vic3

Victoria Koblenko loopt niet altijd outfits waarin je jezelf ook nog wel ziet rondwaggelen, maar ge gestreepte penskirt zou meer mensen goed kunnen staan. De trui in de bovenstaande foto is ook erg tof, maar zeker niet iedereen kan deze hebben.

vic4

“Non! Rien de rien!” is de ondertitel van deze foto. Inderdaad, alsof Édith Piaf zelve op de bühne staat.

vic6

En hier lijkt Victoria Koblenko weer op zo’n “gouwe ouwe”. Ze doet ons op deze foto namelijk sterk denken aan Audrey Hepburn.

Q: Welke outfit van Victoria Koblenko vind jij de mooiste?

Beeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.