Categorieën
Beauty Make-up

Getest en vergeleken: 6 verschillende mascara’s

“Mascara is gewoon mascara” is zo achterhaald. En als dat ergens wordt bevestigd is dat hier wel. Om nog een schepje bovenop die bevestiging te doen hebben we verschillende mascara’s naast elkaar geprobeerd, zodat de verschillen niet te missen zijn.

mas10

Zes verschillende mascara’s hebben we, op onze wimpers, tegen het licht gehouden. Duidelijke verschillen in borstels en resultaten worden zichtbaar.

mas1

De test trapten we af met Gosh Crazy Volume Mascara die een te gek volume zou moeten geven. Zie het resultaat en oordeel zelf. De mascara is verkrijgbaar voor €11,49 bij verschillende filialen van Kruidvat.

mAS2

NYC Show Time Smokin’ Hot Mascara is ook een volume mascara en laat veel mascara achter op de wimpers, door de korte haartjes van het borsteltje. De Smokin’ Hot Mascara van NYC is verkrijgbaar voor €1,99 bij Kruidvat.

MAS3

Onze theorie “voor een Parijs’ uiterlijk heb je Parijse make-up nodig” gaat hier even niet op. De mascara is zeker geen geval Parijse au naturelle de mascara laat wat klontjes achter wat eerder een Londens effect geeft dan dat van de Fransen. De mascara is verkrijgbaar voor €12,99.

mas8

Max Factor wil de mythe “hoe groter het borsteltje, hoe meer volume” de wereld uithelpen. Want die gedachte slaat simpelweg helemaal nergens op. Toch denken heel veel mensen dat grote borsteltjes meer volume geven, maar dat is niet waar. Kleine borsteltjes zijn veel beter in de mogelijkheid om veel mascara op de wimpers achter te laten zoals Max Factor Masterpiece Transform Mascara in de foto hierboven bewijst. Deze mascara is verkrijgbaar voor €16,99.

mas9

Door de ronde bovenkant van het borsteltje van NYC Big Bold Angel Lash Mascara blijft er geen sliert mascara aan het borsteltje hangen. In de vorm van de borstel passen de wimpers precies. De mascara is verkrijgbaar voor €4,29 bij Kruidvat.

MAS6

MUA Mega Volume Mascara is zo’n mascara die beweert dat de wimpers door een mascara met een grote borstel veel volume krijgen, maar er blijft nauwelijks mascara achter op de wimpers. Deze mascara is verkrijgbaar voor €4,99 bij Kruidvat.

Alle mascara’s zijn in twee lagen op de wimpers gebracht.

Q: Welke mascara lijkt jou de fijnste?

Één reactie op “Getest en vergeleken: 6 verschillende mascara’s”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.