Categorieën
Beauty

Favorieten 12

Iedereen wil toch een mooie huid? Ga ons nu niet vertellen dat je al die moeite doet om een lelijke huid te krijgen. Nee, niemand wenst oneffenheden -hoewel we stiekem smelten voor sproetjes en lachrimpeltjes. We hebben er wat op los getest om weer het één en ander te ontdekken om jezelf te verwennen met de mooiste huid. Op elk deel van je lichaam. Lees snel wat onze favoriet is (psst, deze keer zijn het er twee!).

fa1

De laatste twee weken stond onze categorie beauty vooral in het teken van een mooie huid -op de mascara na dan-. Elk deel van de huid kwam aan bod. Van je tenen (waar sheabutter er is om ze zo zacht als een veertje te maken) tot aan de hoofdhuid (want biologische shampoo is lief voor je hoofdhuid) en alles daar tussen. Jep, ook de huid van je billen. En na alles getest te hebben kan onze beautyredacteur er stellig in zijn dat ze deze keer twee favoriete producten heeft. Eigenlijk is dat helemaal tegen de regels. Maar ze mocht zoveel mooie producten testen, dat ze van zichzelf voor de gelegenheid mag valsspelen.

De beautyproducten die Femme Magazine’s Mariëlle de afgelopen twee weken heeft getest:
Essence My Skin
Cinq Mondes Crème de Café tegen cellulitis
Klassier tegen rimpels: Olaz Regenerist
L’Orèal Volume Million Lashes So Couture Mascara
Betaalbaar biologisch cosmeticamerk: Cattier Paris

fa2

Om maar (bijna) meteen met de deur in huis te vallen. Haar liefde gaat uit naar Cinq Mondes Crème de Café tegen cellulitis en Sheabutter van Cattier Paris. Met Crème de Café masseert ze elke ochtend en avond (of één van de twee, maar in ieder geval elke dag) haar bovenbenen in met een massageborstel (geen idee of dit iets toevoegt aan de werking, maar het voelt goed). In een paar weken tijd is de huid écht strakker geworden. Dit was het laatste zetje dat ze nodig had om de comfortzone te vinden in een korte broek.

En Sheabutter. Sja, Sheabutter. Do we really need to say more? Moeten we dit echt nog toelichten waarom deze niet als favoriet kan ontbreken? Dit spul is echt amazing! Het kan alles. Elk stukje huid maakt het zacht. Je kunt het gebruiken als dagcrème (niet te veel), als nachtcrème (nooit genoeg), als voetencrème, om random droge plekjes huid mee te kalmeren en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Zelfs je haar wordt er knapper van. We kunnen echt niet meer zonder. En neem het vooral mee op vakantie, want dat scheelt een hoop gezeul met spullen die dit ene potje makkelijk (tijdelijk) in zijn uppie kan vervangen.

Welk product lijkt jou het fijnste?

2 reacties op “Favorieten 12”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.