Categorieën
Beauty Make-up

L’Orèal Volume Million Lashes So Couture Mascara

We weten het, dit is al het zoveelste mascara-artikel. Maar even eerlijk: we kunnen er ook maar geen genoeg van krijgen. Mascara blijft fascineren, dus wij blijven er over doorschrijven. Deal?

lo1

Geen één mascara is “zomaar” een mascara. Er gaat altijd een heel verhaal aan technologieën achter schuil. En dat maakt het zo boeiend. Bij L’Orèal Volume Million Lashes So Couture Mascara is het borsteltje gemaakt van verschillende materialen (dat zie je dus op het eerste gezicht niet) om de wimpers met preciesie te separeren en de wimpers zoveel mogelijk volume te geven.

lo2

Over het algemeen zijn mascara’s niet bedoeld om onder je neus te hangen. Normaal gesproken doe je dat ook niet zo snel, omdat de geur meestal niet als “lekker” te beschrijven is. L’Orèal heeft daar iets op bedacht en heeft de mascara een aangenaam zoet geurtje gegeven, zodat je niet hoeft te walgen van die lucht.

lo3

lo4

Zonder L’Orèal Volume Million Lashes So Couture Mascara.

lo5

Met L’Orèal Volume Million Lashes So Couture Mascara.

In één zwiep vallen de bijna onzichtbare wimpers ineens op. De kleur van de mascara is gitzwart, zoals je van mascara verwacht, maar wat vaak helaas nogal wat tegenvalt. Zo zie je maar weer: geen mascara is “zomaar een mascara”

L’Orèal Volume Million Lashes So Couture Mascara is verkrijgbaar voor €17,49 bij zo ongeveer elke drogisterij.

Q: Welke mascara gebruik jij?

 

2 reacties op “L’Orèal Volume Million Lashes So Couture Mascara”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.