Categorieën
Beauty Lichaamsverzorging

Cinq Mondes Crème de Café tegen cellulitis

Natuurlijk willen we de billen van Beyoncé, J.Lo of Doutzen Kroes. Wie niet? Maar niet iedereen is geboren met een bolle bibs en die kun je er ook niet acbracadabra aan toveren. Billen liggen ook niet in de schappen van de supermarkt, en toch zijn er manieren om invloed te hebben op de manier waarop je bips uitzwenkt. 

ci1

Dan leven we in een wereld waarin alles mag en alles kan en dan nog staan mensen sceptisch tegenover afvalcrèmes slash cellulitis crèmes. “Van smeren kun je toch geen centimeters verliezen? Daarvoor moet je toch minder eten? En van dat smeren verandert de huid toch niet?” Excuses moi? Hoe denken we daar ook al weer over wanneer het op het gezicht aankomt? Want dan verandert de juiste crème de huid wel degelijk en willen mensen dat ook wel geloven. Dan wordt het juist weer een sceptisch verhaal wanneer het van binnenuit komt. Zo jammer, want de technologieën van tegenwoordig staan wel degelijk ergens voor. En helaas maken die technologieën vaak ook de prijs, want het uitvinden van technologieën is helaas niet gratis maar kan ons wel hartstikke goed helpen.

ci2

Neem nou Cinq Mondes Crème De Café Maniceur. Daar krijg je -geheel in het teken van het WK- Braziliaanse billen van. Cinq Mondes is een wellness merk dat zijn inspiratie haalt uit de landen die het beste passen bij het product dat ze in de markt willen zetten. En voor de beste billen moet je toch echt in Brazilië zijn. Het merk heeft onderzocht hoe Braziliaanse vrouwen hun lichaam verzorgen. En dat doen ze met voorouderlijke technieken zoals behandelingen met werkzame stoffen uit koffie, met wraps en met tonische massages. Crème De Café is ontstaan en inmiddels vernieuwd door inspiratie van deze authentieke behandelingen.

ci3

Cellulitis ontstaat door de opslag van lipiden (bepaalde vetten) in cellen. Door lipolyse (vetverbranding) te bevorderen zal het lichaam energie uit de opgeslagen vetten moeten halen en zal de cellulitis afnemen. De stof Glaucine (uit de plant Glaucium Flavum) bevordert de lipolyse. De crème bevat ook cafeïne (ah, die stof kennen we uit koffie) die functioneert als afslankende werkstof die verschillende bouwstoffen voor cellulitis afbreekt en er ook voor zorgt dat deze stoffen niet opgeslagen kunnen worden in het lichaam. Groene koffie en kolanoot zijn twee bronnen waar de crème zijn cafeïne vandaan haalt die ook nog meer werkzame stoffen bevatten.

Sporten en gezond eten staan natuurlijk helemaal bovenin het vaandel wil je gewicht verliezen en een gladdere huid krijgen, maar soms heb je gewoon een laatste zetje nodig. Dat laatste zetje dat je huid glad maakt.

Een tube Crème de Café Minceur van 150 ml kost €44,-. Dat is misschien even slikken, maar wij merken nu na twee weken al dat de huid gladder wordt. Het is verkrijgbaar in de webshop en op nog 1000 andere verkooppunten.

Q: Wat is jouw ervaring met cellulitis-crèmes?

Één reactie op “Cinq Mondes Crème de Café tegen cellulitis”

Wauw, ik wist niet dat er uiteindelijk toch een créme bestaat die wel tegen cellulites werkt!
Want ik ken dit probleem maar al te goed.
Maar dat het zo 1-2-3 is verdwenen nee…… niet bij mij.
Ik zal een meteen kijken in de webshop en dank je voor deze info 😉

Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.