Categorieën
Fashion Inspiratie

Het witte overhemd heeft het allemaal

Luchtig, verkoelend en wit. Dat is toch alles wat je nodig hebt in de zomer? En het zou wel zo fijn zijn als het ook nog makkelijk te combineren is. Maar goed dat het witte overhemd -waar íedereen er wel een van heeft liggen- het helemaal gaat maken deze zomer. Dit is dus zo’n item dat elke vrouw in haar zomergarderobe moet hebben hangen.

bl1

Witte blouse, Jaqueline De Jong, €14,95
Short, Glamorous Tall, €35,21

Oh yes, wat zagen we weer een ongelooflijke dosis aan inspiratie in de winkels hangen. Alles, van ons kruin tot onze kleineteennagel, begint te kriebelen om dit item onder handen te nemen. Honderdduizenden manieren om een witte blouse te kunnen dragen, zonder eruit te zien alsof je in de horeca werkt. De mooiste krenten hebben we al uit de pap gevist en we hebben ook al gekeken wáár de combinaties verkrijgbaar zijn. Wat ook wel een heel ietsiepietsie eigenbelang was.

bl2

Witte blouse, Asos, €35,21
Rokje, New Look, €22,99

Tip: zorg ervoor dat de blouse royaal valt, want dan kun je er helemaal alle kanten mee op. En wel even strijken. Ook al is het niet het aller leukste klusje van de hele wereld, het ziet er toch wat netter uit.

Q: Hoe match jij het witte overhemd het liefste?

Beeld: Pinterest

2 reacties op “Het witte overhemd heeft het allemaal”

Leuk dat witte overhemd en die kleur van dat rokje. Mijn drie van dat soort hemden in mijn kist sinds drie jaar. Zoek er wel nog eentje van materiaal geschikt voor de zomer (katoen). Twee ervan zijn vd H&M en synthetisch 🙁 (ps het is het witte overhemd ipv de ;)). Leuk artikel!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.