Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

Klassier tegen rimpels: Olaz Regenerist

Het is nog niet voor iedereen een zorgenpost, maar één ding weet je zeker: er komt een dag dat je verschrikt in de spiegel kijkt en een lijntje constateert -het woord “rimpel” klinkt zo negatief-. Liever niet, maar de natuur heeft nou eenmaal bepaald dat ouderdom met gebreken komt en daar doet de huid lustig aan mee. Gelukkig zijn er genoeg geniale breintjes in de wereld die manieren hebben gevonden om ons hier vanaf te helpen, en dat begint allemaal bij de juiste verzorging van de ouder wordende huid.

ol1

Tip nummero één: gebruik een dagcrème die bij je leeftijd past en vergeet vooral de nachtcrème niet. Niet alle dagcrèmes zijn hetzelfde. Dagcrèmes voor oudere huiden bevatten ingrediënten die oudere huiden nodig hebben. Ingrediënten die rimpels verminderen en gezinsuitbreiding van de rimpels tegengaan. Net zoals dagcrèmes voor de jongere huid puistjes tegengaan. En daar zijn echt andere werkzame stoffen voor nodig. Daarnaast is het belangrijk om een goede nachtcrème op je nachtkasje te hebben staan waarvan je elke avond voordat je je bed induikt, een laagje op je gezicht smeert. ’s Nachts is je huid heel anders dan overdag, het reageert anders en heeft daardoor andere behoeften. Je huid rust en heeft zo alle tijd om te herstellen. Ook staan de poriën wat verder open door de warmte die je ’s nachts veroorzaakt, waardoor de crème makkelijker en beter wordt opgenomen. En dat je huid meer glimt van nachtcrème maakt niet uit, want er is toch niemand die het ziet.

ol2

Olaz heeft de goude oude Regenerist 3-zone Anti-ageing Treatment Cream die hydrateert. De huid lijkt meteen voller na het aanbrengen en intrekken. Het gezicht smeer je er één tot twee keer per dag gelijkmatig mee in waarbij de hals, kaaklijn en de huid rondom de ogen niet mag worden overgeslagen, want deze delen zijn het meest gevoelig voor verslapping.

De bijpassende nachtcrème is Olaz Regenerist Herstellende Nachtcrème die ook hydrateert. De hele nacht door helptde crème bij het vernieuwen van de huidcellen. Hierdoor sta je ’s ochtends op met een fris gezicht. En die eigenschap heeft zeker niet elke nachtcrème op zijn geweten.

ol3

Olaz Regenerist 3-zone Anti-ageing Treatment Cream

ol4

Olaz Regenerist Herstellende Nachtcrème

Olaz Regenerist 3-zone Anti-ageing Treatment Cream is verkrijgbaar voor €32,99 en Olaz Regenerist Herstellende Nachtcrème voor €24,99 bij verschillende drogisterijen in Nederland.

Q: Ben jij er al aan toe? We vertellen het niet door.

 

 

2 reacties op “Klassier tegen rimpels: Olaz Regenerist”

Dank je voor deze goed review!
Ik moet eerlijk toegeven dat ik dit heel snel moet gaan kopen omdat ik beginnende tekenen van huidveroudering krijg en iets zichtbare rimpeltijes 🙁
Dank je dat er hier extra aandacht aan wordt besteedt 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.