Categorieën
Beauty

Favorieten 11

Hoe meer het strand binnen bereik komt, hoe meer we met ons uiterlijk bezig zijn. Van onze tenen tot in het diepste van de haarwortels op ons hoofd en alles wat daar tussen zit.

fa11

De afgelopen twee weten trapten we af met het mooi maken van onze voeten met de Scholl Velvet Smooth Express Pedi: een elektrische vijl die onze voetjes poezelig zacht maakt door harde stukken en eelt eraf de poleisten. Daarna probeerden we de nieuwe edities van de Pink Collction van Andrélon. We vonden ze niet allemaal even fijn, maar de Beach Spray wordt nog steeds dagelijks gebruikt door onze beautyredacteur en dat is een goed teken. Maar ook de wenkbrauwkit van NYC gebruikt ze elke dag om beetje bij beetje dichter in de buurt te komen bij de wenkbrauwen van Cara. We kunnen nu alvast verklappen dat het tussen deze twee producten gaat, welke wordt uitgeroepen tot dé favoriet van onze beautyredacteur. De Dove olie vond ze namelijk wel fijn, maar ze gebruikt hem niet zoveel en dat zonder specifieke reden. Ook de Douche Foam van Melkmeisje belandde onverwachts op een zijspoor, want er wordt elke dag ongegeneerd naar Rituals gegrepen. “Never change the winning team.”

Alle geteste producten nog even op een rij:

Poezelige voetjes met Scholl Velvet Smooth Express Pedi
Er is meer… Pink Collection
We zijn er W-klaar voor!
Woeste wenkbrauwen met NYC
Dove Purely Pampering Nourishing Body Oil
Nieuwerwets Melkmeisje

fa112

Oké, beach spray, wenkbraukit, beach spray, wenkbrauwkit. Eerlijk is eerlijk: de wenkbrauwkit is écht onmisbaar geworden in Mariëlle’s routine. Naakt voelt ze zich zonder. Zichzelf voelt ze zich met. Puur omdat het op zo’n natuurlijke manier kleur en volume geeft aan wenkbrauwen die van nature donkerbond zijn. En zelfs op de plekken waar niet eens haar groeit lijken haartjes te ontstaan zodra het NYC penseel er langs aait.

2 reacties op “Favorieten 11”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.