Categorieën
Beauty Lichaamsverzorging

Poezelige voetjes met Scholl Velvet Smooth Express Pedi

Hét merk van de voetverzorging komt met iets nieuws: een elektrische vijl. Dat scheelt een hoop frustrerende, handmatige vijlsessies die onvermijdelijk zijn met dit zomerse slippertjesweer. Ga voor poezelige voetjes met Scholl Velvet Smooth Express Pedi.

fe1

Dit is misschien wel het meest schaamteloze artikel ever, maar redacteur Mariëlle heeft er nou eenmaal niet haar hobby van gemaakt om haar voeten te verzorgen en op te poetsen. Ze doet het wel, maar niet met liefde. En vooral niet dagelijks. Bij dezen ben je gewaarschuwd voor de beelden van haar aanvankelijk niet al te poezelige voetjes.

“Je voeten verzorgen? Ik kan leukere dingen verzinnen. Het verzorgen van mijn handen is inmiddels wel een verslaving geworden. Maar je voeten!? Nee, die stop ik liever weg in schoenen. Maar nu het slippertjesweer is geworden móet ik er wel aan geloven. Maar goed dat Scholl met de Velvet Smooth Express Pedi, de elektronische voetenvijl komt, want ik was in no-time klaar met het verwijderen van de overdaad aan harde huid en eelt op mijn voeten. Aan de handmatige vijl heb ik echt een hekel. Dat stel ik uit tot het aller laatste moment. En nu? Met deze nieuwe variant? Eerlijk gezegd voelde het best wel fijn.”

Voeten die gemiddeld 10.000 stappen per dag zetten (dat zijn, euh, even denken, ongeveer alle Nederlandse voeten) hebben het zwaar te verduren. En ze worden er zeker niet mooier op. Door de druk op je voeten wordt er eelt aangemaakt om je voeten te beschermen. Maar vaak produceert je lichaam veel meer dan je eigenlijk nodig hebt. Lelijk! Scholl komt met een nieuwe productlijn Velvet Smooth met drie producten om je voeten knapper te maken. Want je wil toch ook een voeten selfie posten waarbij het zand tussen je tenen glipt als je op vakantie bent?

fe2 fe3

Velvet Smooth Express Pedi verwijdert de harde huid en eeltplekken. Vaak wordt er onterecht gedacht dat je voeten doorweekt moeten zijn om eelt te verwijderen. Dit is niet waar. Je voeten moeten juist droog zijn, waardoor het eelt er als een stofwolkje wordt afgeschuurd. Als je voeten rimpelig en doorweekt zijn trek je al snel grote lappen vel mee waardoor de huid scheurt, en daar wordt echt niemand blij van. Na het schuurwerk kun je je voeten insmeren met Vochtinbrengende Crème Voor Elke Dag voor de normale huid of met Vochtinbrengend serum voor elke dag voor de droge huid. Wij gebruikten bodybutter, want dat werkt ook heel goed omdat het zo stevig en vet is. De hele behandeling kun je het beste doen voordat je gaat slapen om glibberavonturen in je schoenen of slippers te voorkomen. Ook kan de crème dan beter zijn werk doen omdat je voeten ’s nachts tot rust komen en je poriën verwijden door de warmte die dan ontstaat.

fe5

De elektrische vijl hoef je maar heel licht over je eelt te bewegen. Duwen heeft geen zin, want als je te hard duwt stopt het apparaat automatisch. En het is ook niet nodig.

fe6

Zoveel voet had Mariëlle dus teveel.

fe7

Gevijld, ingevet en trots. Kijk ze shinen.

Velvet Smooth Express Pedi is verkrijgbaar voor €39,99 bij drogist, apotheek en supermarkt. De voetvijl zelf is ongeveer 8-9 keer te gebruiken (afhankelijk van de hoeveelheid en de hardnekkigheid van het eelt) en een navulverpakking van 2 rollerkoppen zijn bij dezelfde verkooppunten verkrijgbaar voor €14,99.

Q: Wat vind je van deze voetvijl?

 

 

3 reacties op “Poezelige voetjes met Scholl Velvet Smooth Express Pedi”

Ik was hier erg benieuwd naar of dit wel het eelt zou verwijderen.
Nu heb je me overtuigd dat ik dit apparaat zal kopen 😉
Het is zo fijn om zomers en ’s winters goed verzorgde voeten te hebben.

Mooie dag Xoxo

Voor de prijs hoef je het toch niet echt te laten. Eff googlen en je vind hem bij bijvoorbeeld drogistplein.nl al voor 29 euries…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.