Categorieën
Beauty Haar

Er is meer… Pink Collection

Pink Collection, alleen de naam veroorzaakt al een inwendige “hoera”. Inmiddels kennen we Go For Texture Crème Wax, Get The Volume Mousse, Make It Shine Spray en Get The Volume Powder. Maar er is meer, want de Pink Collection van Andrélon breidt zich uit met drie nieuwe producten.

An1

Sinds vorig jaar kennen we de Pink Collection als een haarverzorgingslijn te herkennen aan hun roze verpakking met een inhoud die extra extra extra volume in het haar aanbrengen en je haar meer structuur geven. De lijn bestond uit vier producten: Go For Texture Crème Wax, Get The Volume Mousse, Make It Shine Spray en Get The Volume Powder. En sinds kort hebben deze producten drie zusjes gekregen: Go For Texture Beach Spray, Heat Protect Spray en Get The Volume Föhnspray.

An2

Na een stranddag hebben het zeezout en de wind voor kappertje gespeeld waarmee ze de meest te gekke coupe hebben gecreëerd. Helaas hebben de meeste mensen geen zee en strand bij de hand. Het lijkt wel alsof Andrélon die twee ingrediënten in een flesje heeft gestopt, want met de Go For Texture Beach Spray die je eruit alsof je een dagje aan de rand van de zee bent uitgewaaid: een warrig effect met een natuurlijke structuur in je haar. Je kunt het zowel op nat als op droog haar gebruiken. Hoewel droog haar je een extra warrig effect geeft.

An3

Hoe meer volume hoe beter, en om het juiste effect te krijgen, kunnen warmtebronnen als een föhn en een stijl-/ krultang vaak niet uitblijven. Spray een ruime hoeveelheid (zodat je zeker weet dat je elk haartje is bereikt) Heat Protect Spray op handdoekdroog haar om het haar te beschermen tegen beschadigingen van hitte tot 230 graden.

An4

We blijven even bij de warmtebronnen, want ze kunnen ons echt aan een vollere bos helpen. Zeker wanneer je tijdens het föhnen met een ronde borstel je haar van binnen naar buiten kamt krijg je wilde manen als resultaat. Get The Volume Föhnspray doet er nog een schepje bovenop. Spray het product op handdoekdroog haar en föhn je haar onderste boven met de “ronde borstel techniek” voor het wow-effect.

We vonden de sprays heel fijn, omdat ze inderdaad doen wat ze beloven. Alleen de Heat Protect Spray en Get The Volume Föhnspray zijn geen geuren die we zelf heel lekker vinden. De Go For Texture Beach Spray ruikt daarentegen wel heel lekker. Zoet, fris en fruitig. En stiekem vinden we deze spray, alleen door de geur al de fijnste van de drie.

Alle drie de producten zijn al bij de bekende verkoopadressen verkrijgbaar voor €4,99 per stuk.

Q: Probeer jij ook alles om meer volume in je haar te krijgen?

2 reacties op “Er is meer… Pink Collection”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.