Categorieën
Fashion Tips

Ebay’s online modewinkel

Ebay, de wereldwijde online handelsplaats. Dé plek om de leukste spullen voor een klein prijsje te scoren. Telefoonshoesjes uit China of kleding die niet verkrijgbaar is in Nederland, veel mensen zijn gek op Ebay.  Enkele jaren geleden besloot de website echter om steeds meer nieuwe artikelen voor een vaste prijs te verkopen. Het bedrijf is flink aan het uitbreiden en wil laten zien dat ze meer zijn dan alleen een veilingsite. En dat begint aardig te lukken! Met Designer Collective heeft de website een aantal online modewinkels gelanceerd waar wij heel blij van worden. 

Ebay

In de online winkels worden de nieuwe collecties van verschillende Amerikaanse modelabels voor de volle prijs verkocht. Op dit moment is meer dan 70 procent van de artikelen op Ebay al nieuw en voor een vaste prijs te koop. De collecties van onder andere ontwerpers als Calvin Klein, Rebecca Minkoff en Badgley Mischka kan je shoppen op de site. Samen met nog 13 andere labels en ontwerpers hebben zij ieder een eigen etalage in de webwinkel waar ze zelf verantwoordelijk voor zijn.

Helaas voor ons levert Designer Collective alleen nog maar in de VS. Later dit jaar wil Ebay dit uitbreiden naar andere landen, wie weet is Nederland wel één van de gelukkige! Daarnaast zal de website een platform worden waar verschillende mensen uit de modewereld en modebloggers gaan schrijven. Ebay slaat het roer om! Neem hier een kijkje in de online winkel Designer Collective.

Q: Wat vind jij van deze omslag van Ebay?

3 reacties op “Ebay’s online modewinkel”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.