Categorieën
Beauty Lichaamsverzorging

Dove Purely Pampering Nourishing Body Oil

Altijd en overal is het belangrijk om je huid tot in de diepste poriën te verzorgen. Je hebt er maar één, en daar hoor je zuinig op te zijn. De bodyolie 2.0 Dove Purely Pampering Nourishing Body Oils zijn een nieuwe generatie bodyoliën met alleen de lusten van een bodyolie, zonder de lasten. Dus een goede verzorging zonder een plakkerig effect.

do2

Bijna alles in de wereld is vervangbaar en te koop. Heb je een gat in je broek, dan koop je een nieuwe. Heb je lelijke nagels, dan plak je er een stel nepperds op en heb je weinig of geen haar, dan zet je een pruik op. Maar je huid is onvervangbaar en een nieuwe is niet te koop. Je kunt wel het één en ander laten oplappen, maar je kunt niet zomaar even naar een huidenwinkel stappen en vragen om een nieuwe huid. Daarom is het zo belangrijk om je huid altijd met liefde te verzorgen.

do1

Oliën staat erom bekend dat ze een goede verzorging voor je huid kunnen bieden en een gezonde glans achterlaten. Maar waarom gebruiken we ze dan zo weinig? Dat antwoord is vrij makkelijk: het intrekken ervan gebeurt in slow-motion en ze plakken. Niet de twee grootse aantrekkingskrachten van een huidverzorgingsproduct. Deze eigenschappen zijn bij Dove Purely Pampering Nourishing Body Oil uit het product gelaten. Thank god!

Pistache Cream and Magnolia en Shea Butter and Warm Vanilla zijn de twee varianten waarin dit nieuwe product van Dove verkrijgbaar is. Waar ze naar ruiken is nogal duidelijk in de naam weergegeven, dus dat hoeven we niet toe te lichten. Wel heeft de Pistache Cream and Magnolia een wat frissere geur en  Shea Butter and Warm Vanilla heeft een wat warmere, vollere geur. De eerst genoemde is wat dunner dunner vloeibaarder. De tweede is wat dikker.

do5

Pistache Cream and Magnolia

do4

Shea Butter and Warm Vanilla

Je zou denken dat een dikkere olie er meer moeite mee heeft om in de huid te trekken, maar dat is niet waar. Ze trekken beiden even snel is, maar je moet ze wel goed uitsmeren.  In Shea Butter and Warm Vanilla zit een klein schimmetje verwerkt om een stralende huid te benadrukken. Shea butter heeft sowieso direct onze aandacht, want we houden van het ingrediënt dat de huid extra voedt en hydrateert.

Omdat na het douchen de poriën nog openstaan van de warmte is dit hét moment bij uitstek om je lichaam in te smeren met Purely Pampering Nourishing Body Oil. Dan trekt het namelijk beter in de huid.

De twee oliën zijn bij de drogist verkrijgbaar voor €9,99.

Q: Welke van de twee lijkt jou de fijnste?

 

4 reacties op “Dove Purely Pampering Nourishing Body Oil”

Geweldig dat je deze producten hebt getest!
Ik had dit wel in de winkel gezien maar niet gekocht.
Het klinkt heel goed en inderdaad hou van huidverz.prod. die hydraterent werken en ook de huid zacht en soepel maken 😉

Fijne dag Xoxo

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.