Categorieën
Beauty Nagels

We zijn er W-klaar voor!

Hup, Holland, hup, lalalalalalalaalalaa… We zijn er he-le-maal klaar voor! Klaar voor de eerste wedstrijd die Nederland speelt tijdens het WK van 2014 in Brazilië. Wij als die-hard voetbal fans gooien maar al te graag onze beautyrituelen in de strijd om de mannen in oranje te supporten. Met oranje natuurlijk!

wk1

Dat we ons kikkerlandje supporten tijdens de grootste voetbal wedstrijd mag natuurlijk niet te missen zijn. In een land waar we closer zijn dan ooit en met alle andere landgenoten één groot team vormen om de voetballers te laten weten dat we willen dat ze winnen. Tijdens een wedstrijd waar zo om en nabij 17 miljoen mensen in gedachten meespelen met de wedstrijd en de emoties hoog oplopen of het nou goed gaat of niet. Wij doen er ook alles aan om Nederland te laten winnen tijdens deze bloedstollende wedstrijden. Maar wat kunnen we meer doen dan schreeuwen tegen het beeldscherm en compleet uitpakken met de kleur oranje? Daarom hebben we een voorraadje van onze nationale kleur ingeslagen.

wk2

Het Missy Holland WK setje van DA kwam op ons pad. Omdat de verpakking zo leuk is? Omdat de inhoud zo compleet is? Omdat het de inhoud van je portemonnee nauwelijks aantast? Hoe dan ook, het is ORANJE! Meer hebben we niet nodig (euh… misschien nog een paar bitterballen trouwens).

wk3

Met twee lagen oranje lak laat je al zien voor welk land je bent. Even laten drogen en de voetbalstickertjes maken het af (hoe cool?!). Er zitten 20 voetbalstickertjes in de verpakking, dus je teennagels hoef je niet over te slaan.

wk4

Lipjes getuit en kleuren maar! Zowel in de nagellak als in de lipgloss is een klein oranje glittertje verwerkt wat je extra laat stralen in het licht van de zon.

Het Missy Holland setje is verkrijgbaar voor €4,99 bij DA.

 

Q: Ben jij al W-klaar?

3 reacties op “We zijn er W-klaar voor!”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.