Categorieën
Fashion Tips

Give your life a twist met Vogue Eyewear

Advertorial  Heel wat klachten kunnen voorkomen worden met een bril. Het is niet alleen een fashion-item, zoals het tegenwoordig vaak -terecht- wordt gezien, maar vaak is het ook echt nodig. En dan is het wel fijn als de prijs een beetje betaalbaar is terwijl kwaliteit hoog in het vaandel staat.

V1Eva Mendes is een prachtige vrouw, een goede actrice (Hitch, To Fast To Furious, Ghost rider) én vanaf nu hét nieuwe gezicht van Vogue Eyewear: She’s in Vogue. Wie Vogue zegt, denkt fashion! Het brillenmerk heeft de naam inderdaad te danken aan Vogue magazine, maar het heeft niks te maken met Anna Wintour-perikelen. De twee merken staan niet in verband met elkaar. Behalve de naam dan, en de modellen waar ze mee samenwerken en de fotograaf (Mario Testino) die de modellen kiekt.

Voor Eva Mendes is het niet de eerste keer dat ze de show steelt in advertenties en op posters als gezicht van Vogue Eyewear. Dit is al haar tweede jaar op rij.  Ze is overigens niet de enige bekendheid die voor het merk is gevallen. Gisele Bündchen, Kate Moss en Jude Law (oh my!) gingen haar voor.

Naast de fashionable brillen zijn ook klassieke modellen te vinden in het assortiment en alles wat daar tussen zit. Zo biedt het merk letterlijk voor ieder wat wils en stuk voor stuk zijn de brillen even stijlvol.

vOGUEDe naam Vogue klinkt dan misschien chic en duur, de prijzen zijn daar niet naar, want je hebt al een correctiebril voor maar €139,-. Wist je trouwens dat een bril je look compleet kan veranderen? “Give your life a twist” zoals casuel, chic of klassiek.

Op de redactie heeft niet iedereen een bril nodig, maar gelukkig heb je niet per se een defect in je ogen nodig als excuus om de brillen te kunnen dragen, want de Vogue Eyewear zou Vogue Eyewear niet zijn als ze geen zonnebrillen zouden verkopen, waarbij de stijlen net zo gevarieerd zijn.

We hebben wat pareltjes eruit weten te pikken. Onze favoriete modellen. Op de website zie je meer brillen en in de winkel zijn nog meer brillen te vinden, en daar kun je ze ook passen, wel zo fijn.

V8

VO2866
VO274Ø
VO287ØS
VO2757S

Q: Welke bril vind jij de mooiste?

2 reacties op “Give your life a twist met Vogue Eyewear”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.