Categorieën
Geen categorie

Mooi oranje is niet lelijk

Nog zeker twee poulewedstrijden te gaan, dus genoeg reden om een nieuwe versie van je mooiste oranje kloffie mee op sleeptouw te nemen. O jeej, ben je na de eerste wedstrijd al door je oranje onderdelen heen die om een WK-outfit in elkaar te sleutelen? No worries, we hebben het internet al uitgepluisd en dít zijn de items die je wil hebben als incidentele hooligan.

or1

Wat ons betreft duren de wereldkampioenschappen voetbal nog wel even. En bij elke wedstrijd hoort een nieuwe outfit. Of in ieder geval een nieuwe combinatie, anders wordt het wel erg eenzijdig. Daarom hebben we het internet afgestruind, want er zijn genoeg leuke oranje items op de kop te tikken. Zolang het maar mooi oranje is, want mooi oranje is niet lelijk. In tegendeel.

or2

Oranje top 
Oranje maxi-dress

Het internet afgestruind? Eigenlijk bedoelen we gewoon dat we één van onze lievelingswinkels Asos op de kop gezet en binnenstebuiten hebben gekeerd om de beste items voor een vrouwelijke WK-supporter eruit te hengelen. Én we hebben natuurlijk rekening gehouden met het on-Hollandse weer waarmee we te kampen hebben. Alsof we in Brazilië zitten.

or3

Oranje jumpsuit
Oranje maxi skirt

En laten we nou het vermoeden hebben dat de kleur oranje een belangrijke rol gaat spelen in de herfst. Dus zo lang je je outfits een beetje beschaafd houdt, kunnen ze zo mee naar de herfst.

or5

Oranje playsuit
Oranje rok

Q: Wat trek jij aan tijdens de volgende wedstrijd?

Één reactie op “Mooi oranje is niet lelijk”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.