Categorieën
Beauty Make-up

Woeste wenkbrauwen met NYC

Zoals de borsteltjes boven de ogen van Cara Delevingne hangen zullen we ze nooit krijgen. We wish, maar helaas pindakaas. We kunnen onze wenkbrauwen wel net dat tikkie meer geven en alle gaten vullen met een klein, handig, compleet wenkbrauwen palette. Creëer woeste wenkbrauwen met NYC.

nyc2

nyc1

Er is altijd wel een trend rondom oogmake-up, maar nu telt alles rondom de ogen ook mee. Vooral de wenkbrauwen. De wenkbrauwentrend van dit moment valt niet te ontkennen en is onmogelijk aan iemand voorbij gegaan: woeste volle wenkbrauwen zoals je op de catwalk ziet. Met die volle borstels word je niet geboren. Ook Cara roept een hulplijn aan make-up in.

New York Color komt met Browser Brush-On Brow Kit. Een super handig, piepklein doosje waar alles in zit wat je nodig hebt voor gestroomlijnde wenkbrauwen.

nyc3

In het doosje zit een wax om de wenkbrauwen in model te brengen en te houden, een poeder die de perfecte wenkbrauw kleur heeft, een stevig penseel die tijdens het aanbrengen van de wax en het poeder de haartjes de juiste richting op beweegt en een pincet om overbeharing op een zijspoor te zetten.

nyc4

We gebruikten de kleur 876 Brunette, waarvan we denken dat het de enige kleur is die in Nederland wordt verkocht. Het is een kleur die elke wenkbrauw kan hebben. Vertrouw ons maar.

nyc5

Het poeder is goed gepigmenteerd, dus wees er voorzichtig mee zodat je niet teveel poeder aanbrengt.

nyc6

Het penseeltje dip je met de onderkant voorzichtig in de wax, je hebt echt maar een klein beetje nodig. Daarna dip je het penseel voorzichtig in het poeder. Wanneer je het penseel vasthoudt zoals we in de foto voordoen, kun je met de onderkant van het penseel een rechte (onzichtbare) lijn naar boven trekken vanuit je ooghoek. Dat is de plek waar bij de meesten de wenkbrauw mag beginnen. Dan aai je met het penseel over de wenkbrauw. Niet drukken, want dan kleur je ook de huid. Zolang je zachtjes aait worden alleen de haartjes geraakt door de kleurstof. De haartjes worden ook meteen in model gebracht en blijven (echt) de hele dag op hun plek.

nyc7

Dit was de wenkbrauw voor de make-up sessie.

nyc8

Dit is de wenkbrauw nadat hij onderhanden is genomen door NYC Browser Brush-On Brow Kit. Een heel verschil en toch ziet het er natuurlijk uit. Zullen we dan ooit onder de knie krijgen hoe we dat Franse, zogenaamde “ik doe niet aan make-up”-uiterlijk kunnen aannemen?

NYC Browser Brush-On Brow Kit is vanaf juli dit jaar bij Kruidvat en Trekpleister verkrijgbaar voor €3,49.

Q: Welke hulplijn schakel jij in om je wenkbrauwen in model te brengen?

2 reacties op “Woeste wenkbrauwen met NYC”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.