Categorieën
Fashion Trends

Sporty look

Wie had dat gedacht, dat we ooit van sporten zouden houden. Het is echt: Nederlanders zijn een sportief volkje geworden, die onrustig worden als ze een dagje sportschool overslaan. Bij het minste of geringste voelen we ons ongemakkelijk bij te weinig beweging, want sport maakt onderdeel uit van ons leven. Net zo goed als gezond eten. En dat zie je aan alles, ook aan onze kleding.

sp3

Deze liefde voor sport gaat door hart, nieren én kleding. Gympies dragen we al tijden als schoenen. Daar is niks geks meer aan. Het is bijna gekker als je geen paar sneakers in de kast hebt staan. Inmiddels kijkt ook niemand er meer vreemd van op om over straat te gaan op je perfect gestylde hardloopschoenen. Inderdaad: de schoenen waar je ’s ochtends voor je werk of ’s avonds na je werk je rondje mee rent. Want zo is het ook: de kleding waar we in sporten mag tot in de puntjes zijn. En laat die trend zich nou net in de “gewone” winkels nestelen.

Reguliere winkels als H&M, Zara, Zalando, Primark, Asos, Nelly, allemaal hangen ze vol met kleding die je zo in de sportschool zou kunnen dragen, alleen hangen ze nu niet op de sportafdeling. De sportitems die je hier vindt zijn casual sport items die je gewoon als onderdeel van je dagelijkse kloffie kunt dragen. En wij pikten alvast de krenten uit de pap.

sp4

Die sweater, Unif, Nelly.com
Witte sweater, Vero Moda, Nelly.com
Top, Super Trash, Supertrash.com

sp2

Blauw short, 21 by McGregor, Zalando.nl
Zwart short, Noisy May, Zalando.nl
Wit short, ASOS collection, Asos.com

Beeld: Weheartit

 

2 reacties op “Sporty look”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.