Categorieën
Beauty

Favorieten 10

Test één, twee, drie. Dat is wat we het liefste doen: alles testen wat los en vast zit. De afgelopen twee weken kwam er weer van alles voorbij om getest te worden door de redactie. En natuurlijk zit daar weer een persoonlijke favoriet bij van onze beauty redacteur. 

fav1

Gezichtsverzorging, nagelverzorging, haarverzorgingsproducten, we hebben het allemaal voorbij zien komen en natuurlijk konden ook de volgende producten er niet aan ontkomen om getest te worden:

Direct resultaat met Garnier Miracle Skin Cream
Zomerse nagellakjes van L’oreal
Hoera voor Hannah Active Dry
Nooit meer een bad hairday met Satinique
Nieuwe look: Candy Romance
Natuurlijke verzorging met Oriflame Love Nature

Hannah Active Dry hebben we in ons hart gesloten. Wat een mooi product! Het roze goedje met een gember-achtige geurt zet puisten op een crash dieet, waardoor ze dezelfde dag nog minimaal de helft van hun massa verliezen. Ook wondjes zijn niet veilig voor Hannah’s wondermiddel: ze verliezen vrijwel direct hun rode kleurtje. Als we heul kritisch zijn kunnen we toch een piepklein minpuntje verzinnen, wat eigenlijk ook als pluspunt gezien kan worden: de vloeistof droog heel snel, waardoor het moeilijk is om het zo dun aan te brengen dat het nauwelijks zichtbaar is onder je make-up. Aan de andere kant ziet het er een stuk charmanter uit dan een ongewilde hobbel in your face.

fav2

Toch is Hannah niet de aller grootste favoriet van deze periode. Er is een product dat ons beter wist te overtuigen. Een product dat wensen vervult die we al jaren koesteren. De haarlijn van Satinique geeft ons haar namelijk echt het volume waar we altijd al van droomden. We kunnen ineens een stuk meer met ons haar, zonder dat het na een uur weer een slierterig lijstje om ons gezicht vormt. Alleen jammer dat het voor haarproducten best prijzig is, maar zo lang je het product gebruikt zoals het wordt aangeraden is het dat meer dan waard.

Q: Welk product lijkt jou het fijnste?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.