Categorieën
Beauty Gezichtsverzorging

Hoera voor Hannah Active Dry

Ojee, daar popt weer een puist op. Altijd op het verkeerde moment. Net voor je eerste date, of voor een sollicitatiegesprek of vlak voor een reünie waarbij je toch vooral wilde laten zien tot waar je het wel niet geschopt hebt. En zelfs als je je dag als kluizenaar doorbrengt is een puist niet leuk. Hannah Active Dry beweert het probleem te reduceren en dat móesten we natuurlijk testen.

ha1

Oké, dit zul je niemand vaak horen zeggen, en wij zullen het ook niet in ons hoofd halen om dit nog een keer te herhalen, maar: puist, waar blijf je nou? Hannah Active Dry schijnt namelijk inzetbaar te zijn voor koortsblaren, hardnekkige zweertjes, vochtblaasjes en kleine wondjes, puistjes, kwallen- en insectenbeten. Het product wilden we op meerdere spots gebruiken om de multifunctionaliteit te checken. Puistjes en kleine wondjes lagen het meest binnen ons bereik. Sceptisch probeerden we het eerst op een klein wondje: een krasje op de arm van redacteur Mariëlle waarvoor ze de verantwoordelijkheid ervan op haar katten afschoof. Katten krasjes gaan snel ontsteken. Zo ook deze. Er had zich al een prachtige rode rand om en op het krasje gevormd. Ze smeerde het spul erop met het idee “kijken wat het doet” en écht: binnen een uur was de roodheid al afgenomen! Na een dag zag je al dat het genezingsproces in gang was gezet. Normaal gaat het genezen van een wondje zo traag dat je het verschil niet eens opmerkt, maar nu was het verschil overduidelijk.

ha3

Een paar dagen later: een éénmalige “hoera” voor de komst van de puist. Daar was ‘ie dan eindelijk. En niet zo zuinig ook. Het was er ééntje waar je de slagen van het hart doorheen voelt. Hupsakee, het spul erop. Een dun laagje, zodat het niet zichtbaar zou zijn met een laagje concealer erover. Als ons dit verhaal was verteld hadden we het nooit geloofd, maar nu we het zelf hebben meegemaakt kunnen we je met zekerheid vertellen dat de “vuurtoren” op “schiereiland” kin dezelfde middag nog was gekrompen. Helemaal weg was het niet -het is een wondermiddel en geen toverstaf- maar het was getransformeerd in een klein, bijna schattig, onopvallend hobbeltje zonder witte kop en zonder de bloedsomloop per hartslag te voelen. Echt, wat een top spul!

ha2

Met het precieze tuitje kun je makkelijk de plek des onheils aanstippen. Wel raden we aan op het in te kloppen met de ringvinger. En gebruik het alleen op de plek waar het nodig is, anders ga je echt huilen van het branderige gevoel. Wanneer je het op een klein plekje smeert voel je het niet zo extreem.

Hannah Active Dry ruikt fris naar gember. Het ingrediënt dat verantwoordelijk is voor het indrogen, het absorberen van overtollig vocht en het stillen van de jeuk op de plaatselijke imperfectie heet Calamina. Het ingrediënt Kamferextract (olie van de kamferboom) werkt zuiverend bevordert de doorbloeding en werkt bloedstelpend. Salicylzuur is een bètahydroxyzuur dat vetoplosbaar is en daardoor perfect tegen puistjes werkt. Ook zorgt het ervoor dat de hoornlaag week wordt, waardoor er geen dikke korsten ontstaan of juist om de dikke korsten te laten afnemen in omvang.

Hannah Active Dry is verkrijgbaar voor €21,50 bij de Hannah-verkooppunten.

Q: Kriebelt het al om het ook te proberen?

4 reacties op “Hoera voor Hannah Active Dry”

Kun je het ook op je lippen smeren?
Omdat ik van labello tot vaseline heb geprobeerd, en het blijft droog en krijg er scheurtje in, best pijnlijk?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.