Categorieën
Fashion Trends

Nieuw boho-item: de kimono

Zou een kimono alleen door onze Aziatische vrienden gedragen kunnen worden? Dacht het niet! Een kimono was al verwesterd naar een fashion item voor chique en sensuele gelegenheden. Deze zomer ademt dat westerse kimono imago boho-stijl. Adem in, adem uit.

ki1

Groene kimono, Asos, Asos.com
Gekleurde kimono, Band of Gypsies, Asos.com

Een kimono is al lang niet meer alleen een Japanse mantel. Het is veel meer dan dat. Over het algemeen kom je in Nederland een kimono voornamelijk tegen in lingeriewinkels als een flatteus minescuul badjasje. Af en toe wordt een kimono stijlvol gedragen als onderdeel van een poepie chique ensamble tijdens feestelijke gelegenheden. Maar daar nemen we geen genoegen meer mee. Kimono’s mogen vanaf nu overal gezien worden tijdens elke gelegenheid. We willen kimono’s overal. Hoe meer kimono’s hoe beter. Enfin, we zijn fan.

ki2

Bloemetjes kimono, Glamorous, Nelly.com
Roze kimono, Jarlo, Nelly.com

De boho-look heeft zich al stevig in onze modehartjes genesteld en dat dragen we uit. Vanaf dit jaar maakt ook de kimono onderdeel uit van deze look. Dit item is één en al festival. Zwierig in het subtiele zomerbriesje wappert het stofje mee op de golven van de wind, danst het om je lichaam op de maat van de beat die je zelf beheerst. In alle kleuren van de regenboog zijn de lapjes stof omgetoverd tot kimono’s, wat een kleurrijke en vredige mensenmassa teweeg zal brengen op festivals.

Q: Is dit item aan jou besteed?

 

Één reactie op “Nieuw boho-item: de kimono”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.